Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 21 | 20.10.2011 , 1:09 PM
|
Quote (Mortal) Da li si ljubomorna na najbolju drugaricu ? Ne, nemam razloga.
Quote (Mortal) U cemu volite da vas muskarci vise gledaju, kada nosite trenerke ili uske farmerice ? Farmerice.
Quote (luka83) Zašto većina žena ne voli maljave muškarce? Da li to ima veze sa modom ili je nešto drugo u pitanju? Nema veze sa modom, meni odvratno izgleda. U redu je normalna maljavost, ali kad vidim na plaži da su nekome i cela leđa maljava, ispovraćala bih se!
Quote (igortehno) Zašto idete u paru (sa drugaricom) na WC kada ste u kafiću ? Zato što vi muškarci stojite okrenuti leđima, pa vas baš briga i da vas vidi neko, odmah možete da navučete pantalone. A mi dok ustanemo, navučemo gaćice, pantalone prođe pola sata. Zato nam drugarica uvek drži vrata.
|
|
| |
|
post # 22 | 20.10.2011 , 7:19 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Zato nam drugarica uvek drži vrata. Ja mozda ne znam, ali u danasnje vreme postoji kljuc.. salim se, i treba da pomazete jedna drugoj
Da li ogovate muskarce...recimo..vas 5 je u sobi, i pricate o nama..koliki nam je, kako se ljubimo, kakvi smo u krevetu itd. ? :DDD
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 20.10.2011, 7:19 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 23 | 20.10.2011 , 7:25 PM
|
Zasrto ste vi tolike tracare ??? Jel vam vise za guzu odgovaraju tangice ili obicne gacice mislim na udobnost??
Je vam zima bude u predjelu prepona kad na -10 obucete minic ???
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
|
|
post # 26 | 20.10.2011 , 7:54 PM
|
Quote (Mortal) Da li ogovate muskarce...recimo..vas 5 je u sobi, i pricate o nama..koliki nam je, kako se ljubimo, kakvi smo u krevetu itd. ? Pa da ,cesce je to kad samo manje od 5,5 ne bi dosle do reci
Quote (susheTZ) Zasrto ste vi tolike tracare ??? Jel vam vise za guzu odgovaraju tangice ili obicne gacice mislim na udobnost??
Je vam zima bude u predjelu prepona kad na -10 obucete minic Pa ne bih to bas nazvala "tracarenjem" ,pre bih rekla da i muskarci isto rade,cista razmena misljenja o nekome/necemu i td Pa zavisi kako se ko navikne ,recimo cure se zale kako im tange nisu bas bas ,meni su ok ali su mi nekako obicne udobnije. na -10 ne nosim minic ,tj i kad buh obukla ,mislim da ne bbi svo vreme provela napolju da se smrznem al ,"lepota boli" jbg
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 27 | 20.10.2011 , 8:03 PM
|
Quote (Mortal) Da li ogovate muskarce...recimo..vas 5 je u sobi, i pricate o nama..koliki nam je, kako se ljubimo, kakvi smo u krevetu itd. ? :DDD Normalno je da drugarice pricaju o momcima, pa i vi ogovarate nas, ali sta pricamo ne bih da zalazim u detalje Quote (susheTZ) Zasrto ste vi tolike tracare ??? Jel vam vise za guzu odgovaraju tangice ili obicne gacice mislim na udobnost?? Ne tracare samo zene nego i muskarci a u nekim situacijama vi ispadnete vece tracare od nas Ja sam vise za obicne... Quote (susheTZ) Je vam zima bude u predjelu prepona kad na -10 obucete minic ??? Nikad se ne oblacim tako lagano kad je napolju toliko stepeni pa ti na ovo pitanje ne mogu odgovoriti Quote (vedran500) Zasto zenama treba ljubavnik pored svog muza ili ako nadje boljeg sto ne poarzgovara sa muzem i lijepo mu objasni da je nasla boljeg Izvini, ali zasto muskarcima treba ljubavnica pored svoje zene
|
|
| |
|
post # 28 | 20.10.2011 , 8:06 PM
|
Quote (vedran500) Zasto zenama treba ljubavnik pored svog muza ili ako nadje boljeg sto ne poarzgovara sa muzem i lijepo mu objasni da je nasla boljeg Sigurno zbog toga sto se na neki nacin oseca zapostavljenom na bilo koji nacin pa trazi utehu- coveka koji je ceni vise nego doticni!
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 29 | 20.10.2011 , 8:08 PM
|
Dali se samozadovoljavate ?? i koliko cesto ?? dali prilikom tog cina razmisljate o osbi koju znate ili mastate o nekom tamo trecem ??
SAMO NEMOJTE DA ODGOVARATE SA NE JER LAZETE !!!!! :p
|
|
| |
|
post # 30 | 20.10.2011 , 8:10 PM
|
Quote (susheTZ) Dali se samozadovoljavate ?? i koliko cesto ?? dali prilikom tog cina razmisljate o osbi koju znate ili mastate o nekom tamo trecem ?? ahahahahaha, kakvo pitanje, ja ne bih da odgovorim, ali zato ide repka+
|
|
| |
|
post # 31 | 20.10.2011 , 8:14 PM
|
Tanja91, Quote (Tanja91) ahahahahaha, kakvo pitanje, ja ne bih da odgovorim, e nema to moras da odg
|
|
| |
|
post # 32 | 20.10.2011 , 8:27 PM
|
nema problema, mogu ja da odgovorim
naravno, čak sam i vibrator kupila a kolko često?? ne znam, nekad prođe i cijeli dan da ne, ovisi kako (s kim) dan završava a razmišljanje... pa najčešće o nekim bivšima koji su me znali dobro rasturit, ponekad o nekome ko tek ulazi u igru ( al tu je uvijek problem da će me onda u stvarnosti razočarat), uglavnom... nađe se materijala
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 34 | 20.10.2011 , 9:13 PM
|
Impi, xaxaxaxaxaxax odg cu ti samo na nekoliko
1. ne bih bila sa ozenjenim muskarcem...da sad ne nabrajam razloge...
2. ja sam vec shvatila da muskarci ne mogu bez sexa ali to je vec vas problem
3. pa nzm sta me nervira... zavisi kako kod kojeg...
itd...
|
|
| |
|
post # 35 | 20.10.2011 , 9:15 PM
|
andreica93, ocem punu odgovor ako sam ja se potrudio da sastavim vi se potrudite da rastavite xaxaxax da odgovorrite !!!
Cemu tolika sramote ???
|
|
| |
|
post # 36 | 20.10.2011 , 9:19 PM
|
Quote (Impi) Kad cete da shvatite da muskarci ne mogu bez sexa? pa ne mogu ni one bez sexa samo glume
|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 37 | 20.10.2011 , 9:24 PM
|
Impi, jaooo naravno da nije sramota samo me mrzi da pisem toliko... ali ajde sad...
4. zaljubljujem se u decka u sta bih drugo...
5. ne znam niti me zanima jer u mom slucaju nije tako... i bas zbog toga mislim da romntika nije sasvim ubijena od strane materijalizma ali to sve zavisi jer ljudi su razliciti i svako je zainteresovan za razlicite stvari...
6. da nosim gace xaxaxaxa
7. pa ja ne znam sta bi ostale devojke uradile ali znam da se ja ne bih skidala na prvom sastanku
etoooo dobio si neke odgovore
|
|
| |
|
post # 38 | 20.10.2011 , 9:24 PM
|
susheTZ, e to je dobar advokat moje drugo ja al jos vise pervezno xaxaxaxax i nije Srco lomac vec cevapminator
|
|
| |
|
post # 39 | 20.10.2011 , 9:25 PM
|
jel opet ja moram da odgovaram svaki put kad postaje škakljivo??
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 40 | 20.10.2011 , 9:27 PM
|
|
|
| |