Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 41 | 20.10.2011 , 9:30 PM
|
susheTZ, pa da znas ima razlika izmedju nas i vas ali nije sad da mi mozemo bez sexa ceo zivot nego je fazon u tome sto mi to ne ispoljavamo toliko koliko vi
|
|
| |
|
post # 42 | 20.10.2011 , 9:33 PM
|
Quote (andreica93) sto mi to ne ispoljavamo toliko koliko vi da to je samo na brdovitom balkanu, inace svuda u svetu ribe startuju momke bez pardona , pridje i kaze mace moj si uvali ti francuski pa se ti mislis
kako je kod nas???
|
|
| |
|
post # 43 | 20.10.2011 , 9:40 PM
|
Quote (Impi) kako je kod nas??? pa ovde je debilizam ali su i muskarci krivi ovde kad se cura pocne je**** odma je kurv** jbmt seljakljuk vise ocu da idem sa ovog balkna propada mi mladosta a ja evropski covjek siroki svatanja sva masta mi propade
|
|
| |
|
post # 44 | 20.10.2011 , 9:42 PM
|
Jel bi bile sa ozenjenim muskarcem? * bila sam i opet bi
Kad cete da shvatite da muskarci ne mogu bez sexa? * sushe je odgovorio, zna lik iako nije žena
Sta vas najvise nervira kod muskarca? * kad mi postavi neko pitanje bezveze, i onda se pravi da sluša šta govorim? šta je opče pitao ako ga ne zanima odgovor??
U sta se zaljubite ? * e to nemam pojma, nisam baš neki emotivac, prvo je mi je bitno da je sex ok, onda da se slažemo, ljubav dolazi nakon svega toga
Zasto je materijalizam ubio romantiku? * ma nije, samo treba smisliti nešto a da nema veze s parama
Nosite li uvek gaćice (tangice) da ili ne ??? * inaće nosim tange, al dok spavam ništa, i ponekad po ljetu ispod onih pamučnih haljinica nemam ništa
Sta radis kada decko na prvom sastanku pokusa da ti otkopca slic podigne suknju, dugme odugmi itd ? * pomislim: "Isuse kako je zbunjen i nespretan, valjda se neće ozlijediti"
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
|
post # 46 | 20.10.2011 , 11:10 PM
|
Da li bi pre spavala sa crncem ili japancem ? Zasto ?
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 20.10.2011, 11:12 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 48 | 20.10.2011 , 11:19 PM
|
Quote (beautifulwomen) nekak su mi crnci lepsi od japanaca i lepsi i veci...mislim visi... :D
Da li volite kada vam muskarac prelazi jezikom po citavom telu ?
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 20.10.2011, 11:19 PM
|
|
| |
|
post # 49 | 20.10.2011 , 11:28 PM
|
Mortal, kakva su ovo pitanja Marko, a Quote (Mortal) Da li bi pre spavala sa crncem ili japancem ? Zasto ? Ma ja bi Kineza izabrala, hahahaha Quote (Mortal) Da li volite kada vam muskarac prelazi jezikom po citavom telu ? Pa to svaka zena voli
|
|
| |
|
post # 50 | 20.10.2011 , 11:35 PM
|
Quote (Tanja91) kakva su ovo pitanja Marko, a hahahahahahahahahahhah.... Raspolozen sam nesto veceras...
Sta pomislite kada vas neko ugrize za uvo u mracnoj sobi, i kaze vam...ljubavi nemoj da se plasis, samo sam prdn'o.... (ako vam je ovo bzv imam jos jedno )
Da li vam polako dosadjuje seksualni zivot ? Zasto ? Planirate nesto da promenite sto se tice toga ?
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 20.10.2011, 11:36 PM
|
|
| |
|
|
post # 52 | 21.10.2011 , 0:43 AM
|
mislim da to tvoje ne spada u međuljudske odnose
aj nađi grupu gdje se razmjenjuju recepti ili nešta takvo
|
|
| |
|
post # 53 | 21.10.2011 , 0:48 AM
|
|
|
| |
|
post # 54 | 21.10.2011 , 0:50 AM
|
Quote (Tanja91) Pa da odgovorim A na moje pitanje..mislim na drugo..
Necu vise tako opasna pitanja, rasterao sam zene sa foruma
|
|
| |
|
|
post # 56 | 21.10.2011 , 0:53 AM
|
Quote (beautifulwomen) jos i odgovor trazis. Ne trazim..zahtevam Tu je velika razlika
|
|
| |
|
post # 57 | 21.10.2011 , 0:56 AM
|
Quote (Mortal) A na moje pitanje..mislim na drugo.. hehe, pa ne mogu ja da odgovorim bas na svako pitanje, ne bi bilo pristojno jer trebaju i druge devojke da odgovaraju na pitanja i zato cu sada da iskoristim pomoc prijatelja tj. zovem u pomoc MaruTonkicu Quote (Mortal) Necu vise tako opasna pitanja, rasterao sam zene sa foruma sto, bas postavljate zanimljiva pitanja i zato smisljaj sledece
|
|
| |
|
|
post # 59 | 21.10.2011 , 1:00 AM
|
jbg, ne znam koje je bilo pitanje.... još uvijek googlam da nađem šta je opće ta kavurma ili kako već
|
|
| |
|
post # 60 | 21.10.2011 , 1:02 AM
|
Quote (MaraTonkica) ne znam koje je bilo pitanje
Quote (Mortal) Sta pomislite kada vas neko ugrize za uvo u mracnoj sobi, i kaze vam...ljubavi nemoj da se plasis, samo sam prdn'o.... (ako vam je ovo bzv imam jos jedno )
Da li vam polako dosadjuje seksualni zivot ? Zasto ? Planirate nesto da promenite sto se tice toga ?
Na ovo prvo ne moras...drugo je obavezno
Poruku je menjao/la Mortal - Petak, 21.10.2011, 1:03 AM
|
|
| |