Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 81 | 21.10.2011 , 8:17 AM
|
Quote (Mortal) Da li vam polako dosadjuje seksualni zivot ? Zasto ? Planirate nesto da promenite sto se tice toga ? To nemoze da dosadi ! Ako kome dosadi odma doktoru
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 82 | 21.10.2011 , 9:40 AM
|
Quote (Mortal) Da li bi pre spavala sa crncem ili japancem ? Sa Japancem. On mi nekako više zrači u odnosu na druge.
|
|
| |
|
post # 83 | 21.10.2011 , 10:33 AM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 21.10.2011, 10:35 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 84 | 21.10.2011 , 11:17 AM
|
Quote (Srcemoje) Marija da se ne bois mozda da je istina ono sto pricaju o crncima Istina je Srcemoje, istina!
|
|
| |
|
post # 85 | 21.10.2011 , 11:19 AM
|
Banana ili vibrator ? Razlog ?
Poruku je menjao/la Mortal - Petak, 21.10.2011, 11:23 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 86 | 21.10.2011 , 11:32 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Istina je Srcemoje, istina!
Znaci ipak i vi gledate filmove xxx sadrzaja, jer se zna da je to laz i da crnci nemaju najveci, cak najveci na svijetu imaju bjelci, niste znali a? Isto kako naprave u filmu vampira ili vanzemaljca tako i ovdje naprave pola metarski penis znaci samo efekti
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 87 | 21.10.2011 , 12:18 PM
|
Quote (igortehno) Znaci ipak i vi gledate filmove xxx sadrzaja, Nisam gledala, rekla mi drugarica koja je bila sa jednim francuzem. Pa ako me je ona slagala i ja sam vas.
Quote (Mortal) Banana ili vibrator ? Razlog ? Ja stvarno nemam vibrator niti ću ga kupiti. A bananu neću sigurno stavljati u polni organ, mislim stvarno je užasno. Imam dečka on mi je dovoljan.
|
|
| |
|
post # 88 | 22.10.2011 , 4:20 PM
|
Da li volis jutarnji seks ?
|
|
| |
|
post # 89 | 22.10.2011 , 4:27 PM
|
Quote (Mortal) Da li volis jutarnji seks Misliš zornjak? Pa iskreno, ne.
|
|
| |
|
post # 90 | 22.10.2011 , 4:31 PM
|
Seks u parku ili seks u kolima ?
|
|
| |
|
post # 91 | 22.10.2011 , 4:40 PM
|
Quote (Mortal) Seks u parku ili seks u kolima Gde opet ja! Ne na javnim mestima!
|
|
| |
|
post # 92 | 22.10.2011 , 5:07 PM
|
koliko vam traje predigra ???
|
|
| |
|
post # 93 | 22.10.2011 , 5:16 PM
|
Lakše je u kolima bez obzira šta je malo mjesta, u parku se odmah pojave neki mravi pa dekoncentriraju (ili ja imam nesreću da nabasam na mravinjak???), a sad je ionako prehladno za vani i imamo previše odjeće na sebi.
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 94 | 23.10.2011 , 9:16 PM
|
Quote (Impi) koliko vam traje predigra Ne znam, nisam merila.
|
|
| |
|
post # 95 | 23.10.2011 , 9:37 PM
|
sve sami nedopunjeni odgovori te rekle smo a nista nismo rekle igramo se zmurke
za MaraTonkica, razlog nemora da se navodi sve se vidi
Kada ste u vezi zasto vam se svidi sarm drugog decka ???
|
|
| |
|
post # 96 | 23.10.2011 , 9:52 PM
|
Quote (Impi) Kada ste u vezi zasto vam se svidi sarm drugog decka ??? Hmm pa ovako: Nekad neko sarmira bez da sebi mozemo objasniti kako i cime! Ponekad je to u momentu jednom drugom opet ne A ponekad ludilo koje neda mira Mene moze neko na momenat sarmirati ali ja znam sta osecam i koga imam. Skroz neka deseta solucija je da me sarmira toliko da mi pobrka citav moj svet
|
|
| |
|
post # 97 | 23.10.2011 , 9:57 PM
|
najzanimljivije mjesto gdje ste vodile ljubav ???
kolko ste najvise puta u toku jedne noci imali sex. odnosa ??
volite li "zornjak" tj sex odmah nakon budjenja ???
|
|
| |
|
|
post # 99 | 23.10.2011 , 11:11 PM
|
Quote (susheTZ) Jel vam vise za guzu odgovaraju tangice ili obicne gacice mislim na udobnost?? hahahahahaha pa meni je bas isto,ako su bas neke uske hlace onda mi je cak udobnije u tangama..etAdded (23 Oct 2011, 10:59 PM) ---------------------------------------------
Quote (Impi) dali ste dozivele orgazam do sada ??? i to u istom vremenu kad i partner ??? da jesam ,i jedna sam od sretnica da mi je to bas cesta pojava,ali moram priznati da je djevojkama lakse dozivjeti orgazam ako ih decko oralno zadovoljava,ili simulirajuci "malu " za vrijeme sexa....nadam se da sam pomoglaAdded (23 Oct 2011, 11:02 PM) ---------------------------------------------
Quote (susheTZ) volite li "zornjak" tj sex odmah nakon budjenja ??? oooooo jeaaaah ,muskarci glase za one kojima se to vise svidja,ali ja nemam nista protiv kad me nesto odzada probudi...uuuuuuuups!!!!!Added (23 Oct 2011, 11:05 PM) ---------------------------------------------
Quote (Impi) koliko vam traje predigra ??? pa zavisi...jedino ti mogu reci da vecina djevojaka voli duzu predigru....eh sad zavisi koliko vremena imate na raspolaganju,nekad je dugo 5 min,a nekad ja pola noci predigra...Added (23 Oct 2011, 11:11 PM) ---------------------------------------------
Quote (susheTZ) dali se vise lozite kad muskarac skine carape za vrijeme sexa ili pak kad je u carapama definitivno bez carapa...
|
|
| |
|
post # 100 | 23.10.2011 , 11:13 PM
|
lleejjllaa, tako se to radi sa pitanjima kratko i jasno xaxaxa
Dali ste probale sex u vodi ???
|
|
| |