Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 101 | 23.10.2011 , 11:21 PM
|
Probala extra
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 102 | 23.10.2011 , 11:45 PM
|
Quote (susheTZ) Zasrto ste vi tolike tracare ??? Jel vam vise za guzu odgovaraju tangice ili obicne gacice mislim na udobnost??
Je vam zima bude u predjelu prepona kad na -10 obucete minic ???
Muskarci su vece tracare jer bolje kometarisu,a,,,gacice su dosta udobnije ,tangice nista posebno,a sto se tice minica "sve za ljepotu" kod mojih frendica je to parola.. (Da nekog ne zbunim sto pise emir ovo je profil mog decka, a ja svremena na vrijeme ubijam dosadu)
emir_reisa
|
|
| |
|
post # 103 | 24.10.2011 , 1:16 AM
|
Quote (luka83) Zašto većina žena ne voli maljave muškarce? Da li to ima veze sa modom ili je nešto drugo u pitanju?
Moj muz je maljav po prsima, i ne smeta mi, ali nije mnogo. Ali na primer mojoj drugarici se gade maljavi muskarci, iz razloga sto je sramota da ide s njima na kupanje, ili bilo gde gde ce skinuti majicu. To je stvar licnog ukusa Tako bih ja to rekla
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 104 | 26.10.2011 , 7:15 PM
|
Da li volis da se seksas na krevetu koji skripi ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 105 | 26.10.2011 , 10:02 PM
|
Quote (Mortal) Da li volis da se seksas na krevetu koji skripi ?
To je pod obavezu. Cak sam trazila sa ostecenim federima da kupim hahah
|
|
| |
|
post # 106 | 26.10.2011 , 10:20 PM
|
hm neki dan zezamo drugara sto se ne zeni i on da sledeci odgovor:
A s kim da se zenim: danas bi sve da izlaze svaki vikend s drugaricama, da se ubijaju od alkohola, da imaju para a nista ne rade, da leti idu na more a zimi u p.m. itd...
Tako da molim zensku analizu ovog odgovora
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
159 poruka na forumu
| |
14
| |
78
|
|
post # 109 | 31.10.2011 , 5:18 PM
|
jao ovo sve više postaje neki sexy forum osto sam bez NO QUESTION
Tišu mišu :D
|
|
| |
|
post # 110 | 31.10.2011 , 6:06 PM
|
Sto ste neiskrene ?????
|
|
| |
306 poruka na forumu
| |
44
| |
162
|
|
post # 111 | 31.10.2011 , 6:17 PM
|
Hm.. Zanimljivo.. Nije da smo neiskrene, ali po potrebi lazemo. Bar ja tako, govoricu u svoje ime. Nije bitno da li je momak ili neko drugi u pitanju. Ako moram da slazem da bih se na neki nacin izvukla iz necega, slagacu, jbg, jednom se zivi i cao. Mada, ne volim, jer ja jesam iskrena, ali kazem..Ako se mora..
*** k r o f n i c a ***
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 112 | 31.10.2011 , 6:26 PM
|
molio bih cjenjene zene da malo objasne pojam depilacije i da li boliAdded (31 Oct 2011, 5:26 PM) --------------------------------------------- zahvaljujem unapred,vas iskreni postovalac citalac
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 113 | 31.10.2011 , 6:56 PM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 31.10.2011, 6:56 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 116 | 31.10.2011 , 8:07 PM
|
Quote (intimenfrizuren) molio bih cjenjene zene da malo objasne pojam depilacije i da li boli
Zavisi gde se depilacija vrsi. Ako je to depilacija ruku ili nogu, to ne boli toliko, ali depilacija intimnih delova tela, veruj da suze same idu, osim ako vec koza nije navikla na to, ma uvek se strecne.
A pojam depilacija znaci uklanjanje dlaka s tela putem voska, i drugih preparata, naravno postoji i laserska depilacija. A sto se tice depilacija, imas vise vrsta: Americka depilacija, Francuska depilacija, Brazilska depilacija, od nedavno i Holivudska
Zanima li te jos nesto?
|
|
| |
|
post # 117 | 31.10.2011 , 8:21 PM
|
Leksi je sve rekla! Neka probaju depilaciju pa nek' vide!
|
|
| |
|
post # 118 | 31.10.2011 , 8:51 PM
|
|
|
| |
|
post # 119 | 01.11.2011 , 9:08 PM
|
Quote (Impi) Cud je zenska smesna rabota , neverujes joj ni kad spava !!! ne sve u isti kos
|
|
| |
|
post # 120 | 01.11.2011 , 10:02 PM
|
Quote (Srcemoje) ne sve u isti kos izvini izvini xaxaxaxaxaxaxaxax
odgovor nisam dobio i bez istog kosa xaxaxa
|
|
| |