Muskarci pitaju, zene odgovaraju
|
|
|
post # 1 | 19.10.2011 , 11:32 PM
|
Posto sam u muskom kutku otvorila temu - Zene pitaju, muskarci odgovaraju, odlucila sam da otvorim i ovde istu temu ali s tim sto su sada uloge zamenjene, pa eto, muskarci pitajte nas sve sto vas interesuje a mi cemo se potruditi da sto iskrenije odgovorimo
|
|
| |
|
|
post # 3 | 19.10.2011 , 11:46 PM
|
Nisam s kruske pala necu se udavati
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 4 | 19.10.2011 , 11:47 PM
|
Da li razmisljas, kada se udas, da ti ja budem ljubavnik ??
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 19.10.2011 , 11:49 PM
|
Kako da ne ako se udam bices duso garant
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 6 | 19.10.2011 , 11:52 PM
|
Zasto devojke zene ljubavnice drugarice brzo dizu nos ??? za svaku sitnicu ???
Poruku je menjao/la Impi - Sreda, 19.10.2011, 11:53 PM
|
|
| |
|
|
post # 8 | 20.10.2011 , 0:02 AM
|
Quote (Srcemoje) Mortal sve pohvale Znas ti mene (kako je dobar smajli) :DDDDDDD
Da li si ljubomorna na najbolju drugaricu ?
|
|
| |
|
post # 9 | 20.10.2011 , 0:06 AM
|
znam te
Jok ljubomorna na nju a sto bi ona je gara a on ne voli gare
|
|
| |
|
post # 10 | 20.10.2011 , 0:08 AM
|
Quote (Mortal) Da li si ljubomorna na najbolju drugaricu ? Ne, nikad nisam ni bila, mi smo kao sestre i zauvek ce tako ostati... Ajmo sledece
|
|
| |
|
post # 11 | 20.10.2011 , 0:20 AM
|
Ispucao sam se sa pitanjima za veceras Moze da se nadje jos neko
U cemu volite da vas muskarci vise gledaju, kada nosite trenerke ili uske farmerice ?
|
|
| |
|
post # 12 | 20.10.2011 , 0:36 AM
|
trenerku
|
|
| |
|
post # 13 | 20.10.2011 , 1:15 AM
|
Zašto većina žena ne voli maljave muškarce? Da li to ima veze sa modom ili je nešto drugo u pitanju?
|
|
| |
372 poruka na forumu
| |
60
| |
249
|
|
post # 14 | 20.10.2011 , 1:22 AM
|
ahaahahahah,pa gde meni najteze pitanje da padne...ahhahaaah
meni ne smetaju toliko....verovatno zbog mode i zbog toga sta ce drugi da kazu,kad prosetjau maljavog decka...... ima jedna stara,al se ne mogu setiti...ahahahaaah u sustini glasi,da su maljavi bolji od onih cosavih....nadam se da sam zadovoljila tvoju radoznalost dragi Mladene...
Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija
|
|
| |
|
post # 15 | 20.10.2011 , 2:25 AM
|
Zašto idete u paru (sa drugaricom) na WC kada ste u kafiću ? Al to me stvarno zanima
Poruku je menjao/la igortehno - Cetvrtak, 20.10.2011, 2:28 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 17 | 20.10.2011 , 2:34 AM
|
Quote (beautifulwomen) eh sad,ako ti kazem,onda moram da te ubijem...ahhahaahahah pa okud znam,da ti neko drzi torbicu,stoji ispred vrata,a ujedno i ispricate nesto sto ne mozete u drustvu....i sigurnije je...ahahahhah Hahaha, ja sam jednom dobio jedan odg na to pitanje, pa kad jedna (bit cu kulturan) obavi veliku nuzdu da se posle nezna koja je
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 19 | 20.10.2011 , 3:13 AM
|
Zaasto zene toliko se prave da im nije stalo do sexa ,mislim zasto kriju svoje strasti
|
|
| |
|
post # 20 | 20.10.2011 , 6:10 AM
|
Daleko bilo koja to to tako krila Pa nebi bilo lepo da pricamo okolo vi bi ste nas prozvali kurvama a da krijemo hm i nije istina ako je pitanje ozbiljno dobijes i ozbiljan odgovor jedino ako je ona premlada ili neiskusna ili stidljiva e onda mozes da pomislis da se pravi
|
|
| |