|
Ako procitas ovo jednom, citaces zauvek! Koliko je lepo...
|
|
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
|
post # 61 | 10.11.2012 , 12:36 PM
|
susheTZ - Vazi brate
DxD - auuu kida! Znaci DEFINITIVNO idem kod tebe na casove 
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 63 | 10.11.2012 , 12:36 PM
|
Quote (zoran009) DxD - auuu kida! hands hands clap Znaci DEFINITIVNO idem kod tebe na casove biggrin A inace je ovo tragedija... Ima drugi deo... Koji je malo teze prepisati... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 64 | 10.11.2012 , 12:36 PM
|
Dorja, ahahha... Aj krecem drugi deo da prepisujem... Nije bas extra kraj... Ali eto... A toman... Ma begaj bre... Tesko mi je i kuckati cao, a ne 300+ strana... 
Ko si ti?
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
|
post # 65 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
DxD - cekamo drugi deo 
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
post # 66 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
Quote (zoran009) DxD - cekamo drugi deo Neka mi je Bogo u pomoci... Sada ( nadam se) krecem sa pisanjem... 
Ko si ti?
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
|
post # 67 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
DxD - cekam 
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
post # 68 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
... glavom o zid. O kako boli! Vrti mi se u glavi. I eto, budim se u bolnici. Valjda zbog buke su me nasli. Osetim uzasnu glavobolju, ali sam uspela da odem. I opet, osoba sa koznim kaputom je tu. Da li me prati? Zna i sam da smo rekli da je gotovo. I opet, odlazi. Teturam se po budu i nalazim mesto da sednem. Svi ovi ljudi oko mene su nepoznati. Cudno mi je to. Proveravam liniju voznje. O moj Boze, sela sam u pogresan bus. Jos mi to samo fali. Izlazim negde, ne znam sama ni gde. Gledam u sat. 23;11 h je trenutno. Izgubila sam pojam o vremenu. Slucajno nalazim na finog taksistu koji me odvodi kuci. Ivim da je 00:01. Malo mi je sve ovo uvrnuto. Stalno u vremenu je 1. Posto sam spavala u bolnici, sedam ispred racunara. Ko zna sta znaci taj broj 1? I ne znam zasto, ali krenuh da se zanimam magijom brojeva. Premalo informacija, a previse objasnjenja. Umorna, lezem u krevet i razlisljam o broju 1. Ko zna kako, ali eto, zaspah. Budim se. Obuvam polako stikle dok napolju sunce sija. Lep dan, za razliku od ostalih dana. Vidim i da se promenila atmosfera na poslu. Svi su veseli. Mozda sto smo dobili povisice? Ili zbog toga sto je subota? Nema veze, ne zelim da se opterecujem mozak glupostima. I tako prodje jos jedan dan. Sutra je nedelja, mogla bih malo da odmorim od svega. Zovem drugarice da se dogovorimo gde cemo se naci. I opet, ali oept, broj jedan. Kafic se tako zove. Ne znam sto, pristajem na sulude ideje. Nema veze, kafic ko kafic. O, odavno se nisam spircala toliko. Nekako mi je lakse, jer znam da imam kome da se obratim kada mi je najpotrebnije... Nastavice se... 
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 69 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
hahhah dxd zastiti ti svoja autorska prava neko ce ti maznuti ove tekstove... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 70 | 10.11.2012 , 12:37 PM
|
MarijanaBK1, ahahahha... Pa sto? Stavicu ja to pod nekim pravima... xD 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 71 | 10.11.2012 , 12:38 PM
|
DxD, zoran009, Rasplakali ste me Pisite jos neke price, bas mi se svidja 
Poruku je menjao/la Mira91 - Nedelja, 21.08.2011, 9:38 PM
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 72 | 10.11.2012 , 12:38 PM
|
Quote (Mira91) Hocu nastavak i to sto pre A Marijanina autorska prava? 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 74 | 10.11.2012 , 12:38 PM
|
Evo sedim sada sama. Oko mene je tama. I pitam se zasto je tako sve. Evo obracam se Bogu i pricam mu, iako znam da me ne cuje i ne vidi. Osetim jezu. U ovoj mracnoj sobi samo sijaju moje suze i cuju se samo moji jecaji. Zalim sto sam te upoznala. Rado bih te obrisala iz svog secanja... Ali to je tesko, nemoguce.Mrzim te, ali i volim te. Mrzim te sto si me ostavio samu u oblacima. Sama sa padala, a ti si samo odleteo. Odleteo si i nikada se nisi vise vratio. A zasto te volim, jos cu se sama sebi cuditi. Valjda sto si ti taj koji me je voleo na svoj nacin i stalno pazio na mene. Bila sam kao brod u tvom mirnom moru. Ali zasto si me ostavio? Nisam ti bila dovoljna ili si samo trazio novu avanturu? Zar ja nisam bila tebi sudjena? Evo, napolju pada kisa i grmi. Ovo vreme tako boli. Podseca me nato kako su mi sruseni snovi. I dalje se seam kad si mi rekao da me volis i da ces zauvek biti tu, pored mene. I dalje se secam tih reci. Umorna sam od ovog secanja, bolje mi je da spavam. Evo, novi dan. Isti kao juce, prekljuce. Stvarnost me svojom kisom tuce. Sad je 07:01 h. I vec je grozno. Kako ce biti posle? Ustajem, spremam se na posao, koji sam nekada toliko volela, a sada idem, cisto radi reda. Evo, pesacim bolnim stopama do posla. Ova kisa nikako da stane. Evo, penjem se na prvi sprat. Vidim sve kao i svaki dan. Sumorna lica i lazne osmehe. Priblizavam se stolu. Sve je isto kao i pre, ali cekaj bre! Jedna stvar je suvisna. Sedim na stolici i vidim. Vidim njega i mene. Kako se zajedno grlimo i smejemo. Ali sta ce ova slika tu? Uskoro dobijam odgovor. Vidim te plave oci koje ne skidaju pogled sa mene. Vidim taj cuveni crni kozni kaput sav mokar. Vidim blatnjave crne cipele. Ne, ne moze biti! To je on! Ali sta on radi ovde? Zar smo zavrsili? Polako mi prilazi. Hvata me panika kao nikada pre.Eto ga... Svojim plavim ocima gleda me. Ostali smo bez reci ovoje. Vidim tu zalosnu stvar u njegovim ocima. Zar je on taj koji nikada ne tuguje? Pokusavam da progovorim neku rec, bilo sta. Ali, nemam snage. Prilazi ka meni i podize me sa stolice. Odjednom, osetim njegov smrad. Alkohol se oseti, Osetim toplotu njegovog tela. Odjednom, poljubio me je. Ne znam sta mi je, ali ne mogu da se oduprem. Ide... Pa kako mozes sad ici? Ne znam zasto, ali pratim ga. Zovem njegovo ime, ali se ne odaziva. Izlazi napolje. Seda na motor. Trcim za njim. Odlazi i ja ostajem sama. Vracam se na posao. Svaka rec me podseca na njega. I dalje ta prokleta kisa pada. Vracam se autobusom i vidim njegovo liive. I opet ide. Ulazim u hladan i mracan stan. Bacam stvari na foyelju i uvlacim se u krevet i ukljucujem TV. Nista posebno, kao i svaki dan. Iskljucujem TV> Odlazim da spavam... Medjutim, ne mogu. Pokusavam da zaspim. Sanjam tu prokletu noc. Njegov zao pogled i podmukao osmeh. budim se! Znoj me obliva. Gledam u sat i vidim da je 03:11. Ne znam, ali ne mogu da spavam. Plasim se sna, ali i jave. Ukljucujem Tv. Isto kao i pre. Odlazim malo ranije na posao. Sada nesto fali. Nema slike od juce. Pitam se da li je ovo samo slana sala. Odlazim kuci. Usputno kupujem krofne i vino. Konacno, Na Tv-u ima nesto pametno. Polako otvaram pakovanje krofni i sipam vino u casu.Lepa, tiha noc, bez igde ikoga. Samo se cuje tisina. Ovo vino je bas jako. Mnogo deluje na mene. Postajem mamurna kao nikada pre. I ne znam zasto, ali pustam muziku bas glasno. Samo sekundu, da li ja to opet vidim njega? Ocigledno je da mi se pricinjava. Ali nije samo jedan, nego stotine njih. O moj Boze, ovo postaje kosmar. Pokusavajuci da pobegnem, izgleda da sam udarila glavom o zid. O kako boli! Vrti mi se u glavi. I eto, budim se u bolnici. Valjda zbog buke su me nasli. Osetim uzasnu glavobolju, ali sam uspela da odem. I opet, osoba sa koznim kaputom je tu. Da li me prati? Zna i sam da smo rekli da je gotovo. I opet, odlazi. Teturam se po budu i nalazim mesto da sednem. Svi ovi ljudi oko mene su nepoznati. Cudno mi je to. Proveravam liniju voznje. O moj Boze, sela sam u pogresan bus. Jos mi to samo fali. Izlazim negde, ne znam sama ni gde. Gledam u sat. 23;11 h je trenutno. Izgubila sam pojam o vremenu. Slucajno nalazim na finog taksistu koji me odvodi kuci. Ivim da je 00:01. Malo mi je sve ovo uvrnuto. Stalno u vremenu je 1. Posto sam spavala u bolnici, sedam ispred racunara. Ko zna sta znaci taj broj 1? I ne znam zasto, ali krenuh da se zanimam magijom brojeva. Premalo informacija, a previse objasnjenja. Umorna, lezem u krevet i razlisljam o broju 1. Ko zna kako, ali eto, zaspah. Budim se. Obuvam polako stikle dok napolju sunce sija. Lep dan, za razliku od ostalih dana. Vidim i da se promenila atmosfera na poslu. Svi su veseli. Mozda sto smo dobili povisice? Ili zbog toga sto je subota? Nema veze, ne zelim da se opterecujem mozak glupostima. I tako prodje jos jedan dan. Sutra je nedelja, mogla bih malo da odmorim od svega. Zovem drugarice da se dogovorimo gde cemo se naci. I opet, ali oept, broj jedan. Kafic se tako zove. Ne znam sto, pristajem na sulude ideje. Nema veze, kafic ko kafic. O, odavno se nisam spircala toliko. Nekako mi je lakse, jer znam da imam kome da se obratim kada mi je najpotrebnije.Konacno, i ja sam srecna. Prolazeci nekum vudzacima, ugledah jednu "prodavnicu" zvanu Sutra. Odlazim tamo i vidim neku sliku. Plasim se pomalo, ali nece me valjda pojesti. Za divno cudo, dolazi jedna mlada devojka kojoj se vidid da nije bas u sebe sigurna, ali 100% je dobra. Pitala me je sta trazim ovde... A ja onako sumnjicavo kazem da me zanima moc brojeva. Devojka me pogleda malo ozbiljnije i shvatih da nije sala o cemu pricam. U toj sekundi kada sam pomenula broj jedan, znala je odgovor. I da taj jedan znaci jedan covek koga samo volim i kome pripadam. Platim joj za tu veliku uslugu i zovnem taxi. Dok se vozim, mislim nasvoju mracnu i ne tako daleku proslost. Osetim miris proslosti. Placam taxi i usputno me gledaju ljudi kao da nisam normalna. A mozda jesam? Ulazim u stan, ali vrata su otkljucana. Polako se usunjam do kuhinje i uzmizam noc. I vidim! Vidim njeka, kako spava na mom krevetu i grli sliku nas dvoje nekada. Ne smem da zaspim, jer se plasim davne kobne noci. On se posle 4-4 h budi. Ne primecujuci mene, odlazi u wv. Resila sam da ga iznedadim. On se okrece, njegov pogled mi se zario u secanje. Ne mogu da mrdnem. Polako osetim kako njegove ruke pomeraju i kao da prelsu po mojim ledjima.Taj ples je sve zibvljiji i brzi da ne znam sta da radim. I njegoev usne odgovaraju:,, Izvini". Ne znam zasto mu verujem. I polako zivotno klupko se odmotaba. ,, Te mracne noci", rekao je, ,,nisam bio sasvim svoj. Mnogo ljudi je mrzelo i tebe i mene, jer smo bili savrseni. Svasta su nam radili, samo da se rastanemo. Pa cak i moj sef mi je dao otkaz zbog kao rasejanosti na poslu. Nisam imao gde. A zeleo sam da te imam zauvek kraj sebe. Znam, to je sebicno, ali zeleo sam te samo za sebe. Znam da me mrzis, ali sam to hteo da uradim za nas, ljubavi. To sto sam uperio pistolj u tebe, beruj mi, nije bilo namerno. Zeleo sam da zauvek zivimo zajedno. Ali eto... Ostala si ziva, ali i ja. Zao mi je, ali cu ti morati reci. Ova noc je ista kao i ona... Ista sa mesavinom patnje i bola. Znam da jesam lud, ali ja tebe volim." Tada mi je bilo zao njega. Ali ipak, smrt nije nikada resenje. I tada, u tom trenutku, blesnu munja, i samo se cuje jedan vrisak i pad pistolja. I tada je proslaj volja... Za svim sto na ovom svetu vredi... I... Uz glasnu tisinu, promuklo se culo jos jedno...Bam!
Shvatite i sami sta se desilo na kraju... Ovo je cela prica... Pripadaju extra cafe-u. Nadam se da ce vam se svideti... 
Ko si ti?
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
|
post # 75 | 10.11.2012 , 12:38 PM
|
DxD - Ja se divim tvom mozgu! Ja nikad nebi mogo tako nesta da napisem 
ToSke ;)
|
|
| |
|
|
post # 76 | 10.11.2012 , 12:38 PM
|
zoran009, ma... Ovo je totalno povrsinski... Tako da... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 78 | 10.11.2012 , 12:39 PM
|
Quote (zoran009) Ocekujem kad izdas knjigu da mi posaljes sa potpisom Ahahahha... Ma jok... Ovo sam ja onako... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 79 | 10.11.2012 , 12:39 PM
|
Quote (zoran009) Ocekujem kad izdas knjigu da mi posaljes sa potpisom DxD, I ja ocekujem 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 80 | 10.11.2012 , 12:39 PM
|
Quote (zoran009) Ocekujem kad izdas knjigu da mi posaljes sa potpisom Quote (Mira91) DxD, I ja ocekujem Ja ovo mesec dana pisem... xD A knjigu... Ne znam da li bih mogla. 
Ko si ti?
|
|
| |
|