Sve smo mogli mi da je duži bio dan , da si našao za mene malo vremena , sve smo mogli mi da si samo htio ti biti nježan kao nekada...Kako naći put koji vodi do tebe kako naći mir kad je svega nestalo,sve smo mogli mi da si samo htio ti biti nježan kao nekada...Nikoga nema u praznom gradu ulice moje korake kradu i ja kao sjena sad lutam , u tvome srcu padaju kiše i sve se naše polako briše iz svijeta tvog...sve smo mogli mi da je duži bio dan ....
Pola zivota ja bih dao zalio ne bih jedan tren da opet ljubim te oci crne bez njih sam ja izgubljen K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ti si jedini razlog da zivim i postojim..
You better set the mic down, I'm steaming like a teapot I'll make the tea hot, people get in my face and ask If I wanna battle, then I chase them in a Jason mask It's an amazing task to battle with success I never gave a fuck, now I give a fuck less
Ja sam ti bila privjesak, sto se sija, obmana il' kopija, tvome srcu, samo bizuterija... A bila sam ti sudjena, blago meni, jos po sebi, tvoje prste osjecam... ...
No matter wherever you are, you're never too far From revenue huh, cause you can be king You can rule the world, you can do anything It's on you baby, cause you can be a star No matter wherever you are, you're never too far From revenue huh
Zasto krijes svoje usnice kad su stvorene za moje poljupce zasto cutis i sto ljutis se zar me tvoje oci vise ne vole Gde sam bio sinoc nevazno gde cu biti opet svejedno samo da mi kazes iskreno dal' jos uvek smo jedno ..
I make you think you're a backstabber Why I oughtta Hit a bitch snake from the back, I make you think you're a backstabber Why I oughtta Stay away from him he ain't no good!
Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama Jos lutas mi po mislima cak i sada kada nisam tvoj jos drzis me u zubima bez tebe nisam vise svoj i kako sada da se oprostim od tebe i kako sada da zaboravim na sve..
I come home every single day from working double shifts And stop along the way to pick you up a couple gifts I come inside and you pretend you miss me when you kiss me Then you diss me and we strenuously fight continuously Again you frisk me, for numbers trying to bust me It must be only just because you never learned to trust me
Musica è guardare più lontano e perdersi in se stessi la luce che rinasce e coglierne i riflessi su pianure azzurre si aprono su più su i miei pensieri spaziano ed io mi accorgo cheche tutto introno a me, a me
Musica èla danza regolare di tutti i tuoi occhi appena mi sorridi Tu e il suono delle labbra tue tu sempre di più quell´armonia raggiunta in due ti ascolterò perchè sei musica per me, per me
Io sento ancora le voci della strada dove son nato mia madre quante volte mi avrà chiamato ma era più forte il grido di libertà e sotto il sole che fulmina i cortili le corse polverose dei bambini che di giocare non la smettono più io sento ancora cantare in dialetto le ninne nanne di pioggia sul tetto tutto questo dolce arpreggiare è musica da ricordare è dentro di me...fa patre di me...cammina con me è
Musica è l´amico che ti parla quando ti senti solo sai che una mano puoi trovarla è musica è da conservare, da salvare insieme a te senti più siamo in tanti e più in alto sale un coro in lingua universale dice che dice che anche del cielo han bucato la pelle lo senti è l´urlo delle stelle
Forse cambierà nella testa delle gente la mentalità di chi ascolta ma non sente prima che il silenzio scenda su ogni cosa quel silenzio grande dopo l´aria esplosa perché un mondo senza musica non si può neanche immaginareperché ogni cuore anche il più piccolo è un battito di vita e d´amore chemusica è
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
Priznacu ti sve, i za sta nisam kriv umesto mene nek drugi se bore moje telo predalo se hocu samo sve da zaboravim jer kad juce ti izgleda blizu sutra uvek daleko ti je Ref. Nisi ti kriva, nisi mogla da znas koliko nesrece mozes da das. Lako je voleti kao sav normalan svet lako je ziveti zivot napamet znas ti dobro, od tebe sam video i necu pustiti uzdah kad zamislim te oprosti, vreme je doslo da krenem dalje da se osetim ponovo libero ponovo libero, ponovo libero...
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi ) Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me
When I get the bussin, you best be get the jumpin' I'm touchin' somethin', fool I'm comin' through dumpin' My beat's bumpin', you hear it thumpin' That oughta tell you somethin' bitch I'm comin' through dumpin' Bullets hit you, your heart stops pumpin' You blood starts clumpin' I'm comin' through dumpin' If you don't know you best make an assumption, I got you slumpin' I'm comin' through straight dumpin'
Sanjao sam sinoc cudan san , na jugu je baklja planula , ruke su se nase digle , vidio sam lice Đilde pjevao je majko sanama. Tad podize desnu ruku on i zapjeva Željo šampion Grbavica usta cijela i zastava plavo~bijela ...
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Illiterate, illigitimate shit spitter Bitch getter, hid in the bush like Margot Kidder Jumped out (Ahhhh!) killed the bitch and did her Use to let the babysitter su*k my di*k when I was little'er Smoke a blunt while I'm titty fu*kin Bette Midler Sniper, waiting on your roof like the Fiddler Y'all thought I was gonna rhyme with Riddler Didn't Ya? Bring your bitch I wanna see if this di*k gon' fit in her