Vicevi dana
|
|
|
post # 121 | 26.04.2014 , 3:24 PM
|
Moonchild,
|
|
| |
|
post # 122 | 02.05.2014 , 2:23 AM
|
|
|
| |
|
post # 123 | 04.05.2014 , 8:09 PM
|
Moonchild, ..."a mi smo tebe zvali? NEEE"...
Ljudi, da čujete kako je moja dvogodišnja ćerka naučila mesece. Hajde zlato, jan... jan... - ... uar! - Bravo, a sad, feb... - ... ruar! - Odlično, hajde sad ti sama! - ... art, ril, aj, un, ul, gust, mbar, bar, mbar, bar!
-------------------------
Tragedija u porodici, umrlo unuče! Kaže baba: - Samo neka ide random!
On: - Ti misliš da sam ja glup?
Ona: - Čekaj, idem da nahranim zmaja.
On: - Ajde, čekam...
- Ti mora da si lav u horoskopu? - Nisam. - Jarac? - Ne. - Riba? - Ne. - Bik? - Ni to. - Rak? - Da! - Znala sam!
Ranije se znalo, odmah u porodilištu ti kažu: "Muško je!" A danas čekaš da odraste pa da se samo izjasni.
Odveli Piroćanac i Piroćanka kravu kod bika. Kad je bik skočio na kravu, žena reče mužu: - Le-le, mužu, i ja sam se uzbudila! A muž će na to: - Ma, idi bre, poneo sam pare samo za kravu.
|
|
| |
|
post # 124 | 16.05.2014 , 8:01 PM
|
Dođe plavuša u teretanu, a bodibilder skine majicu. Plavuša će: - Uh, kakve grudi! - To je 100 kila dinamita. Skine bodibilder trenerku. Plavuša će: - Uh, kakve noge! - To je 100 kila dinamita. Skine bodibilder sve ostalo, a plavuša pobegne vrišteći. Stiže on plavušu i upita je: - Zašto bežiš? - Ja se uplašila, toliko dinamita, a tako kratak fitilj!
|
|
| |
|
post # 125 | 19.05.2014 , 1:17 AM
|
Quote Nadicu su jednom zvali da dodje na kafu, ona je došla ali oni nisu bili kući.
|
|
| |
|
post # 126 | 20.08.2014 , 9:53 PM
|
Puštaju izlečene ludake iz ludnice i ide poslednji test. Pita doktor jednog ludaka: - Šta ti je ovo? (pokaže mu na čelo) - Čelo! - A ovo? (pokaže na nos) - Nos! - A ovo? (pokaže na rame) - Rame! - A ovo? (pokaže na pazuh) Ludak pipka… - To su dlake… dlake… Dlake! Kuku, gde mi je ku*ac?!
Anketa u Švajcarskoj s pitanjem: Mislite li da u Švajcarskoj ima previše stranaca? - 5% je odgovorilo NE - 20% je odgovorilo DA - 75% je odgovorilo: "Bolji me dupe, to je vaš probljem".
|
|
| |