Vicevi dana
|
|
|
post # 1 | 09.02.2011 , 9:09 PM
|
Dok je djevojka odgovarala na postavljeno pitanje, profesor se čučao na stolici. U jednom momentu, stolica pukne a profesor padne na pod. Djevojka koja nije mogla da izdrži, prasne u smijeh. Ustaje profesor, i brišući svoj kaput govori: - "Jaooo, kolegicee, što mi padosmo!" Učitelj pita Pericu: - Reci ti meni, Perice, zasto se planinske kuce grade od drveta? Ovaj se zamisli, pa reče: - Zato što je kamen potreban da bise izgradila planina! Pitaju Pericu: • Perice, šta misliš, da li je bolje biti neznalica ili nezainteresovan? Perica odgovori: • Ne znam i ne zanima me. Added (09 Feb 2011, 9:09 PM) --------------------------------------------- Tri bracna para proslavljaju svoje godisnjice braka u jednom hotelu. Poslije vecere svaki par ode u svoju sobu. Ujutro, na dorucku nasli se muskarci, i to jedan sa sljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treci sa slomljene obje noge. Pitaju prvog sto mu se desilo, a on im kaze: -"Ne pitajte! Usli mi u sobu, krenuli da se kresemo, zavrsimo, i ja iz navike iz dzepa izvadim 100 eura i pruzim zeni. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!" Drugi ce: -"Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!" Treci prica: -"Ja sam jos gore prosao. Dodjemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad u sred radnje neko pokuca. Moja zena se uplasi i iz navike vikne: "Jao, muz!", a ja budala ravno kroz prozor
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 2 | 17.02.2011 , 7:53 PM
|
Kekekekeke,nije lose
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 3 | 28.03.2011 , 1:05 PM
|
Šta radi Piroćanac kad mu je hladno? Stavi sveću pored sebe. A šta radi kad mu je baš hladno? Upali je. Dolazi Piroćanac kući i zatekne ženu u krevetu sa komšijom. Istog trenutka uzme pušku i ubije ih oboje. Posle nekog vremena sude Piroćancu. Kaže mu sudija: * Pa dobro, razumem da nisi mogao da oprostiš prevaru, ali što ubi ljude? * To što me žena prevarila, toj bi i oprostil, 'al što klima beše na trojku, kude toj da oprostim. Došao Piroćanac kod frizera i pita: * Majstore, koliko šišanje? * 100 dinara. * A koliko ti je brijanje? * 50 dinara. * Dobro, onda mi obrij glavu. Upoznao Piroćanac Beograđanku Lili na letovanju. Posle nekog vremena došao Piroćanac u Beograd, zvoni na vrata. Otvori majka Beograđanke: * Dobar dan, tuka li je Lili? Kad odjednom pojavi se pas iz stana. * Ape li Džeki? * Lili, traži te neki stranac! Upada disleksičar u banku i kaže: "Vazduh u ruke, pljačka vam materina, ovo je p****!"
|
|
| |
|
post # 4 | 09.04.2011 , 0:56 AM
|
Zasto plavusa kada prica vic trci nizbrdo? Da bi vic upalio Kako plavusa pocinje poruku na mobilnom? Izvini sto ruzno pisem...
|
|
| |
288 poruka na forumu
| |
11
| |
77
|
|
post # 5 | 09.04.2011 , 11:07 PM
|
extra vicevi.............
Gavran seje smrt na grani drži šmajser , zajeban je šmajser koji ima laser.
|
|
| |
|
post # 6 | 03.05.2011 , 2:07 PM
|
- Kada su ubili Osamu Bin Ladena prva stvar koju su otkrili je poruka na mobilnom: - "Ko se nije skrio magarac bio. Ratko"
|
|
| |
|
post # 7 | 03.05.2011 , 2:08 PM
|
Koji je omiljeni automobil Nataše Bekvalac? Dačija!
|
|
| |
|
post # 8 | 03.05.2011 , 2:09 PM
|
Razgovaraju Perica i Jovica: •Ja sam bio pametan. Prohodao sam sa deset meseci - reče Perica. •Ja sam bio mnogo pametniji. Mene su nosili do četvrte godine!
|
|
| |
|
post # 9 | 03.05.2011 , 2:11 PM
|
Pita policajac policajca: • Šta je to, vodom ide ne brčka, šumom ide ne šuška? Drugi odgovara: • Da nije zagonetka?!
|
|
| |
|
post # 10 | 03.05.2011 , 2:14 PM
|
Ubica ulazi u jednu porodičnu kuću i zatiče muža i ženu. Pita ubica ženu: • Kako se ti zoveš? A ona odgovara: • Ana. • Dobro, poštedeću ti život jer se tako zvala moja majka. Onda pita njenog muža: • Kako se ti zoveš? A ovaj će, zamuckujući: • Zovem se Mirko, ali me prijatelji zovu Ana...
|
|
| |
|
post # 11 | 03.05.2011 , 2:16 PM
|
- Zove plavuša JAT da pita: "Koliko traje let izmedju Beograda i New Yorka?" - Javi se službenica i kaze: "Samo trenutak..." - A plavuša ce na to: "Hvala!" - i spusti slušalicu.
|
|
| |
|
post # 12 | 03.05.2011 , 2:23 PM
|
Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sedi. "Šta da radimo?" - pita ga Japanac. "Oca ti jebem japanskog, vi bi samo nešto da radite!"
|
|
| |
|
post # 13 | 03.05.2011 , 2:24 PM
|
Pitali Crnogorca: "Šta bi najviše voleo da budeš, u sljedećem životu?" "Zmija." - odgovori Crnogorac. "Pa što baš, zmija?" - upita ga. "Pa to ti je život: ležiš, a hodaš!" - odgovori Crnogorac.
|
|
| |
|
post # 14 | 03.05.2011 , 2:38 PM
|
Upoznaju se u vojsci Bosanac i Makedonac. Pita Bosanac Makedonca: "Odakle si?" - A on odgovori: "Ja sam vo Skopje, a ti?" - Bosanac odgovori: "Ja sam vo iz Sarajeva!"
|
|
| |
|
post # 15 | 03.05.2011 , 2:40 PM
|
Došli otac i sin zec kući. Sin zec sav upišan, a otac sav usran. Na to će majka zec: "Sine, pobogu, pa šta vam se desilo?" A sin će na to: "Ma pusti, upišao sam se od smeha dok je medved brisao dupe s tatom."
|
|
| |
|
post # 16 | 03.05.2011 , 2:41 PM
|
Lete 2 komarca iznad pijanog čoveka. Kaže prvi: "Hajde, ujedi ga!" Na to će drugi: "Ne hvala, ne pijem dok vozim."
|
|
| |
|
post # 17 | 03.05.2011 , 2:42 PM
|
Šetaju 2 psa šumom i jedan kaže drugom: "Pazi samo koliko je ovde javnih WC-a."
|
|
| |
|
post # 18 | 03.05.2011 , 2:44 PM
|
Dolazi programer do benzinske pumpe i traži da mu se natoči gorivo, a prodavac ga pita: "Hoćete li 95 ili 98?" A ovaj će njemu: "Šta, zar nemate XP?"
|
|
| |
|
post # 19 | 03.05.2011 , 2:45 PM
|
Upozorenje! Vaš kompjuter je zaražen Crnogorskim virusom! Ali ne brinite, on tu samo leži i ništa ne radi.
|
|
| |
|
post # 20 | 03.05.2011 , 2:46 PM
|
Šta kaže haker kada mu oslabi vid? "Slabi mi grafička!"
|
|
| |