Vicevi dana
|
|
|
post # 21 | 03.05.2011 , 2:47 PM
|
Zasto Piroćanac ima dve špijunke na vratima, jednu gore i jednu dole? Gornja služi da vidi ko mu dolazi, a donja da zna šta gost donosi.
|
|
| |
|
post # 22 | 04.05.2011 , 11:50 AM
|
Policajac piše kaznu, a vozač mu kaže: "Nemoj to da radiš, znam načelnika" - i okrene broj sa mobilnog. Načelnik nedostupan. Policajac ga onda pita: "Šta ćemo sad, iskoristio si pomoć prijatelja, publike nema, znači ostaje nam pola - pola."
|
|
| |
|
post # 23 | 07.05.2011 , 7:36 PM
|
Šta je rekla plavuša kada su je pitali da li je skoro menjala vodu u ribljem akvarijumu? • Ne. Još nisu popili ni staru vodu.
|
|
| |
|
post # 24 | 07.05.2011 , 7:39 PM
|
Došao navijač Reala kod Boga i hoće da ide u Raj. Bog ga upita: Šta ćeš ti u Raju tamo idu samo hrabri? Ovaj odgovora: Pa ja jesam hrabar, otišao sam na Nou Kamp i uzviknuo - "Živeo Real". Bog: Kada je to bilo? Navijač odgovori: Pa pre pet minuta...
|
|
| |
|
post # 25 | 07.05.2011 , 7:44 PM
|
Zašto se plavuša vratila nesrećna iz Londona? Zato što je saznala da je Big Ben samo sat.
|
|
| |
|
post # 26 | 07.05.2011 , 7:48 PM
|
Kartale se dvije budale te jedan spusti karte i kaže: "Šah-Mat", a na to ce ovaj drugi: "Uzmi karte budalo, ne igramo domine."
|
|
| |
|
post # 27 | 07.05.2011 , 7:50 PM
|
Ugledao vampir zlatnu ribicu i ulovi ju. Ona mu kaže ako ju pusti da ce mu ispuniti jednu želju. Vampir pristao na taj dogovor i pusti ribicu i kaze joj da godninama želi piti krv samo zenama. I ribica ga pretvori u always.
|
|
| |
|
post # 28 | 07.05.2011 , 7:52 PM
|
Trče dve baklave ulicom, kad odjednom jedna povika: - "Stani baklavo, ja ne mogu dalje, žuljaju me orasi!"
|
|
| |
|
post # 29 | 07.05.2011 , 7:53 PM
|
Zašto se u balonu ne smeju pricati vicevi? DA NE PUKNE OD SMEHA!!!
|
|
| |
|
post # 30 | 07.05.2011 , 7:55 PM
|
Sudija odbrojava bokseru, a iz publike se prodera jedna baba: - "Taj sigurno neće ustati, znam ga iz autobusa!"
|
|
| |
|
post # 31 | 07.05.2011 , 7:58 PM
|
Šta će mali Perica da bude kad poraste? -Pera.
|
|
| |
|
post # 32 | 07.05.2011 , 8:28 PM
|
Ide plavuša ulicom i ispadne joj torbica. u tom trenutku naiđe policajac i podigne joj torbicu. Plavuša mu kaže: Pravi ste menadžer! A on joj odgovori: Hvala na kontinentu.
|
|
| |
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 33 | 10.05.2011 , 7:39 PM
|
Dolazi Ciganka kod doktora i on joj kaže: • Ova tebleta će vam pomoći da ozdravite! Ciganka se zahvalila i otišla kući. Ciga je pita: • Kako se koristi ova tableta? • Ne znam, nisam ga pitala. • Pa pozovi i pitaj ga! Ciganka pozove doktora i pita: • Dobar dan doktore, a kako se koristi ovaj lek? • Stavite ga u analni otvor. • E hvala doktore, hvala lepo! Pita je Ciga: • I kako se koristi? • Ne znam, rek'o mi nešto, a ja nisam razumela... • A bre glupa ženo! Pitaj ga opet! Zove ona opet doktora i pita: • Izvinite doktore, kako se koristi ovaj lek? • Pa... rektalno. • Hvala vam doktore, puno! Pita je Ciga: • I, kako se koristi? • Pa neznam, rek'o mi neku reč, ali ja ne razumem... • Jaaao bre, pa ti si stvarno glupa žena! Pitaj ga opet budalo jedna!!! Zove ona i treći put doktora i pita: • Izvinite doktore, ja ne razumem kako se koristi ovaj lek. Doktor će: • Ma stavite ga u dupe. I Ciganka spušta slušalicu i kaže Cigi: • E jebiga, sad sam ga naljutila, rek'o mi u dupe da ga stavim!
|
|
| |
|
|
|
post # 36 | 09.07.2011 , 1:11 PM
|
Igraju Nadal i Federer sony playstation i svadjaju se ko ce da uzme Djokovica!
|
|
| |
|
|
post # 38 | 09.07.2011 , 2:28 PM
|
Pričaju dve babe i jedna će drugoj: - Od mog unuka nikad ništa neće biti, stalno je za kompjuterom, priča s njim, kuca po tastaturi... Na to će druga baba: - Moj će unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god uđem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, 'ajde da letimo".
|
|
| |
|
|
post # 40 | 11.07.2011 , 2:28 PM
|
Setaju dva policajca i jedan kaze drugome pazi govno e neverujem daj da liznem -lizne policajac govno i rece u jebote zamalo da ugazimAdded (11 Jul 2011, 2:28 PM) --------------------------------------------- Znate sto policajci imaju okrugle kuce - da ih lopoviu ne cekaju iza coska
$@Mi
|
|
| |