My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Nowadays everybody wanna talk like they got something to say But nothin comes out when they move their lips Just a buncha gibberish And muthafuckas act like they forgot about Dre
Ne znam sta bih prvo reko, tolko stvari na umu, stvari koje nisam rekao ni devojci ni drugu, spremite se ako ste za jednu pricu dugu u kojoj cu vam spomenuti i srecu i tugu Ovi dani brzo lete, ovaj zivot nikog ne ceka, moras da se izboris sa mnogo zamki i prepreka, zasto sreca nekog gotivi, nekom okrece ledja, neko nema nista neko ima sve sto mu treba Nekom je zlato ono sto sija nekom kora hleba, takav ti je zivot nekom bajka nekom beda, prevare dodju kao grom iz vedra neba, budi siguran da neko i tebi je sprema, Zato pazi svoja ledja,gledaj kuda ides tebra ovaj svet je tako pravljen niko postovanja nema, svako cupa sta mu treba ,kolje onog sto mu smeta, jer je zelja svakog coveka da je na vrhu sveta
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Da nije uvek bilo samo hladno I sivo, Da krv crvena k'o vino, bojila je noci, Kroz odraze u casi, to su bile tvoje oci, A ja sam morao da odem, fijaker me je cekao, Beograde zbogom, mnoge ti stvari nisam rekao.