Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
post # 621 | 22.08.2012 , 3:01 PM
|
Esma bićeš pjesma, I u ljeta i u studen, A meni kako budee..
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 622 | 22.08.2012 , 5:11 PM
|
Ti si taj ti si taj kojeg znam da zelim ja pored tvoga imena ja bit cu tajna skrivena
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 623 | 22.08.2012 , 5:20 PM
|
free at last finally tasting happiness five years of hell for nothing trapped inside the minds of failures
a wise man once said that which does not kill us makes us stronger thought we were dead so are we now invincible?
|
|
| |
|
post # 624 | 22.08.2012 , 8:31 PM
|
I need you like the devil needs sin....
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 625 | 22.08.2012 , 8:49 PM
|
Pozeli srecu drugima kad je nemamo ti i ja i nek se nikom ne desi ovo sto je tebi i meni
|
|
| |
|
post # 626 | 22.08.2012 , 9:33 PM
|
"Yo soy una chica loca Ven y besa mi boca Esta noche es caliente Yo soy una chica loca Ven y besa mi boca La fiesta está ardiente..."
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 627 | 23.08.2012 , 0:36 AM
|
Sedim sam u sobi, ti nisi kraj mene, a tako jako mi falis, suze su mi krenule... Slike nase gledam, kako lepo bilo je. Ne mogu nocu da zaspim, stalno mislim na tebe...
|
|
| |
|
post # 628 | 23.08.2012 , 3:23 AM
|
''Sija sija Patrik car, Napravio sam sendvic'' hahahahah gledao sam sa sestrom sundjer boba danas i ceo dan posle je to pevala i sad i meni u glavi
RESPECT
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 629 | 23.08.2012 , 5:09 PM
|
Hajde dusu dao bih, da te poljubim, zivot da se kraj tebe probudim, stvarno ne znam gde bi nam bio kraj padni u moj zagrljaj. Zvezde sa neba sve poskidao, nikad zbog druge tebe izdao, stvarno ne znam gde bi nam bio kraj, padni u moj zagrljaj.
|
|
| |
|
post # 630 | 23.08.2012 , 8:33 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 632 | 24.08.2012 , 2:01 AM
|
Fall like a leaf in the wind on the ocean Of blue like your eyes in the twilight theater With symphonies playing in the world without sound We're given and denied
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 633 | 24.08.2012 , 2:21 AM
|
Jos jedna noc bez mira Crvene oci fibra Samu sebe tjesim da je to alergija Jos jedna noc bez cilja Ja pojest cu se ziva Dok ne dodjes na vrata neuredan, raskopcan Evo covjek nevjera Musko bez karaktera Takav meni i treba Da mu uvijek oprastam Musko bez karaktera
|
|
| |
|
post # 634 | 24.08.2012 , 2:33 AM
|
Volio bih da si tu, Ove noci da pricas mi, Slavili bi do zore, Svu bi njeznost svijeta popili, Popili pa se ljubili.
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |
|
post # 635 | 24.08.2012 , 8:43 AM
|
When I walk in the spot, this is what I see Everybody stops and they staring at me I got a passion in my pants and I ain't afraid to show it, show it, show it, show it
I'm sexy and I know it!
|
|
| |
|
post # 636 | 24.08.2012 , 10:28 AM
|
Quote (Marija_Nikola) I'm sexy and I know it! To sigurno znaci da si brazilsko, znas vec sta, dovela do savrsenstva.
I got my red dress on tonight Dancing in the dark in the pale moonlight Got my hair up real big beauty queen style High heels off, I'm feeling alive...
|
|
| |
|
post # 637 | 24.08.2012 , 4:00 PM
|
Popio sam crnu kafu hladnu, jutarnju bacio jos jedan pogled ka ogledalu gledalo me lice stranca pa sam stavio i na njega zadnju sliku sto sam nasao
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 638 | 24.08.2012 , 4:33 PM
|
Tuzan je zivot moj kazi mu da zna placi zemljo sto sam ja tako nesrecna
|
|
| |
|
post # 639 | 27.08.2012 , 10:35 PM
|
Why do we sacrifice the beautiful ones? How do you break a heart of gold? Why do we sacrifice our beautiful souls? Heroes of tales unsung, untold.
Why do we sacrifice the beautiful ones? Why when they walk with love alone? Why do we sacrifice our beautiful souls? Just trying to find their way home.
|
|
| |
|
post # 640 | 27.08.2012 , 11:12 PM
|
Srce mi lomi, dusu razboli to mozes samo ti to me nista ne boli samo te molim, nemoj me zaliti...
|
|
| |