Nije ovo nocas meni tuga dosla slucajno, pa me guta kao pustinja, premalo je srce moje za takvu ljubav, tako veliku k'o Rusija, znam nisam bio jak, nisam bio pravi, sad' je kasno da mi oprostis sve.
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Maslina je oliva mene sunce poliva procvale su kajsije rumene pa se vidi jasnije pa se cuje glasnije na celom svetu od sto milja mene sunce nervira zrake lose servira pa te dobro nevidim ovaj put onda vidim jebote nigde takve lepote na celom svetu od sto milja
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Da sam ja netko pozvao bih sve djecake dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure
Radili bi divne stvari prekratki bi bili dani voljeli bi svoje skole djaci da sam ja netko
Ref. Svim majkama bih izbrisao bore ucinio da ocevi ih vole davnu ljubav da im vrate i da mirno zive svoje sate da sam ja netko
Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali sve bi ruze zeni poklanjali kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
Ne dam nikom da te dirne, da te miluje da mjesto usana ti mojih, strasti smiruje, samo te za sebe zelim, moje najdraze, jer u tebi spava moje sve... Nocas mi je srce k'o od stakla, nocas sam vise nego ikad tvoj... Moju ljubav suzom si dotakla na tvom dlanu, citav svijet je moj... Vec dugo cekam pravu priliku, pravu rijec, trenutak njeznosti, kad kazem 'volim te'...
Kao luda, falis mi, ko pesak vreme mi curi Po navici jos saljem ti brodove u oluji. Samo da si nasmejan, bas takvog te pamtim. Cuvaj moje srce jos, kad sretnem te da ga vratis...
And maybe you've fallen down And maybe you just took the long way home But baby you will never love you … like me And one day this will fade away In the mirror you'll see a smiling face And standing next to you will always be me, Yeah me