Hoce neko Battle (rep)
| |
|
post # 221 | 06.09.2012 , 5:25 PM
|
Ево покушао сам нешто, незнам дал` ми је успело...
Мала бајка, хајка, против народњака, кажу да је љаксе, ако није и он "барка", за крвави посо увек нађу неког брата.
То им беше добра карта, попут карте, ватре, рата, па се прекрила путања, која води вас до знања.
Против таквог механизма, неможеш ни ти да прођеш, макар био препорођен, борац, своим путем вођен.
Па будућност светлу, сви што чекамо у реду, нико неће нкад дочекати, јер трпимо сву ту беду.
А кад им нешто засмета, тад се сете правила, кад ради се о њима, ни тад нема заборава, па да жалиш се невреди, јер у истој су екипи, али бићеш и ти добар, кад им план неки зашкрипи.
Кажу да сам: "Теорија завере" и да имам лоше намере, па молим нек ми не замере, када кажем доста је !
По скупштини се мењају, и опис и потпис, па за пролаз даље, фали само председнички потпис.
Quote (SamZR) Volim ove likove sto prozivaju cjelinu, ali ne zelim ti odgovoriti dobit' cu ponovo ukor Зар све мора да се своди на псовке !?
Poruku je menjao/la CryTek - Cetvrtak, 06.09.2012, 5:26 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
|
post # 224 | 07.09.2012 , 7:09 PM
|
Quote (Deniro_Bre) CryTek, Nemoj da se ljutis al stvarno... Ovo sto si napisao kao da citam neku pesmicu koju je napisao Jovan Jovanovic Zmaj ali iskreno... A joj... Ako dobijem ban, barem znam da sam se slatko pozabavila rečima... Dakle, De Niro, tj. Deniro, molim te, odebi od ove teme, a možeš i od sajta, što se mene tiče. Neka pesmica.. Pa ajte, dete, napiši ti nešto, pa se javi.. Prosipaš pamet, a nemaš pojma gramatiku.. Pardon, izvin'te, ti samo pominješ neke ulice, neke tuče, neke gluposti... Ma Jovan je za tebe BOG! BOG i niko drugi! On je sve što ti nisi... Tako da kroz svoje prste nemoj pomenuti niti Jovana iliti Zmaj.. Jer se prvo udostoji toga, pa počni ovde da prosipaš svoje bisere. Napiši slobodno ti neku pesmu, pa onda daj da vidimo.. A ne neke salame, neke rane, šta već? o.O Idi deder u školu i obrazuj se... Quote A zika je umetnost, nije za ajvane. Što se, koj’ moj, svi time bavite?
Poruku je menjao/la DxD - Petak, 07.09.2012, 7:11 PM
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 225 | 07.09.2012 , 7:41 PM
|
Quote (DxD) A zika je umetnost, nije za ajvane. Što se, koj’ moj, svi time bavite?
zivio govornik! oni koji mogu nest napraviti rode se sa posebnim beatom srca
Be my love?
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 226 | 07.09.2012 , 7:58 PM
|
evo nesto od mene,moj skromni prilog vremenskoj prognozi batlera :)...nstalo pre dv minuta kiselo je grozdje,ja volim papriku auuuu naletio sma na mastiku papuce n azidu zamenile sliku hodam po platnu stao sam na glistu zaspao sam sinoc hrakao sam snove nasao sam davno izgubljene pantalone citam ovaj batle spremio carape iii apcihaa,pardon nos se malo igra reci su vam slatke idmeo kod bake da radimo cvarke ide rasta la vista,vavilon da blista dnd je savest cista de niro prosto blista badule bez kista objasnio malog zeca makelovenoslep prepoleo grip intimen frizuren sam ja umesto kose na mozgu saksija apcihaaaa unikue prica ispravne stvari ja sam jednom napisao dva pisma mami cenzurisana pesma odvrnuta cesma,teku brzo reci za vas sam skolarac ujeo me kod jugioha jedan komarac av avv mjauuuu ubola me patka crytek ide,jede neka slatka pokusavam da zidam karte recima da napravimo kulu pauza,rece rasta da ispusim jednu lulu reklame su brzo prosle rime su nam tresnje volim da jedem pitu od visnje mallena je dosla,bari se u vodi jugioh se vozi brm brmmom letimo po prozi leksi ima peglu na zidu vise stikle voli masne momke i njihove misice badule je zaspao hrkao je snove bosanka je na njemackom super,cavapima se goste kuvar mi je zelja postao sam tajan srna jede medu vladogrozni posti, lap top g agldea prsti su mu masni hoce i on d aproba mmm dobra klopaa intimen trazi patku prosetao sandale bubrezi u loju plivaju n asuncu gamer se zivcira,prosuo je supu jednog dana osniva roken rol grupu dnx ide ulicom trta mrta guzicom jugioh pali brma,nesto se i drma otpade nam tocak nema veze,cuej s ei cvrcak padala ej kisa,ikica je pokisla ostala ej tuzna,i balada je pjesma majica je tjesna naziru se pluca pilici su masni,recenica jos vruca patka je pozisela cvarci su jos slasni mallene nosi carape i stalno negde kasni patike hodaju po danu noge su se smrzle srce moje voli raffaelo kugle forum kafana radi svakim bozjim danom kafa,pivo,rakija-sluzi se na 'ladnom korisnici mudri slike su nam ruzne grudi su nam maljave osim one juzne lepe su nam lepojke sa ove kafane modne piste obisle a nisu ni pokisle leksi cjedi zdravo integralno povrce ananergal mjauce hoce cjedjene narandze jahrastafari zapomaze,zapalo mu blokce crytek je dobio na poklon nesto sto hrce intimen se zatvorio u desnu carapu jendog dana kaze pojest ce i mallenu babu badule se prijavio u jugioh vojske idu brm brmmom da uberu plavusino voce bancy igra zmurke i voli da se muci sanja tanja plivaju leksi zvizdi bilderu bosanka se stidi,ikica se kupa auuuu,kod frizera dodjese jednog dana skupa skupa je i voda,peru se na suvo mallena jede jabuku,kaze bas je lepo drvo zaboravljeni kukaju na dsudbinom sljive jabuke su preskupe,dxd voli lude gljive worldvide se okrece oko svoje ose bosanka je u minhenu,.doci ce kad dodje don petar je opet zapalio knjizaru izgorela slova,otvorio pekaru tanja je pidzama,iam devedeset jedinicu u tami seserane eno je i leksi ukljucila rernu,pije dijet pepsi misicave majice setaju po gradu voze dugacka kola,satovi u hladu intimen na krovu pao je u nesvest ni na ni na pomoc oziveo je podsvest vozi dobre papuce,mindjuse su male sanja im apeglu ef devedeset vladogrozni jauce zgazio ga mrav skici,vristi,jauce i po polju skace i vice avv avvvv noga mu je otekla frizura na juris ptice g aposmatraju,masu desnim krilom imaju problema sa centripetalnom silom badule se cudi hmm,kakvi su ovo ljudi? barca je na moru uhvatial gvardiolu na foru fora je debela,gvardi aj sam trudnaa gvardi brzo pali auto i bjezi, kaze mora da odnese lek tetki mitnik gleda ocima iron mana kaze moze skoro svakog dana malena u kuhinji,roleri u dzaku bosank au u dzepu nosi malog svabu bubasvaba pobejze u ec kafanu puno dima ima u mom malom mozgu usi su mi otekle,lice mi na tezgu volim zute ustipke i rakiju vrucu carape su ritmicke i imaju tetku badule je kisobran,frizura na cetku jaharasta voli gitaru i da kosi travu jednog dan akupio mu cale i ronhil cigaru deda voli babu,baba jede meso jugioh je debeo i sve mu ej tesno musterije su ljute,zauzeo im mesto doktori su biljke,jedu strano voce cigarete sa posmrtnicom setaju po gradu jednog dana i mene ce stavit an cokoladu pliva patka savom i cese s epo glavi jugioh je seprtlja,jaja su u tavi bancy,leksi ikica i tanja su i sanja, stize brzo na nogama i bosanka mala mallena je uciteljica,mrs u cosak je kazna klecao sam na kukuruzu,na zidu imena su razna isao sam peske,okliznuo se na glistu patka j epreletela iznad moje glave setao sam kokosku,reci su mi prave slova su poludela vriste iz sveg glasa opa,vidi barci,more se talasa na televizor upada junak iz borbe ja sam smotan,ja bih neke corbe kafana ej prepuna nikova i postova moja baba kaze:ih,sinko,stotinu ti pjetlova cry tek lize svoju marmeladu umutio slova pojeo i reklamu cica mica prica nemam vis eslova the kraj s eblizi mmm,volim slatko od snova
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 227 | 07.09.2012 , 8:06 PM
|
Deniro brt stvarno si sebe uzdigo na visoke grane mislis da je biti reper lakse od banane. Ne razumes se u rep, to bi video i covek koji je slep. Mislis da je bacanje rima stvar laka, a 100 % sam uveren da ne znas ni jednu pesmu od 2 Paca. Zato ostavi se rima, poprilicno ti ne stima, ti si neki freestyler isto koliko i pas rotvajler. Umislio si da je sklopiti rimu stvar laka, ali ti svojim rimama nemozes pobediti ni mrtvaka. Vredjas druge na ovom sajtu, a nisi ni ravan 1 kilobajtu.
Deniro aj nadmasi ovo. Inace stvarno brt, bacanje rima nije laka stvar za to ti treba dar, ti ga nemas, mada je lepo sto volis rep, i sto imas volju za tim sto radis, ali radis ga pogresno. bez ljutnje ne mislim da te uvredim. vec prijateljski skrenem paznju na neke stvari tj rep. I jos nesto vidim da volis rep a slusas samo Eminema (cije je vreme proslo, jer danas ima mnogo boljih repera) i Denira, a gde je 2 pac, Dmx, G unit, Beogradski sindikat, V.i.p. ...
|
|
| |
|
post # 228 | 07.09.2012 , 8:50 PM
|
intimenfrizuren je nenadmašivi pobednik!
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 231 | 08.09.2012 , 2:35 PM
|
intimenfrizuren, hahaha manijak
Sto se tice ovog "Denira", za mene je kompliment ovo sto je on reko, jer ako iko moze da me uporedi s tako velikim imenom, onda sam uspeo u zivotu.Added (08 Sep 2012, 2:35 PM) --------------------------------------------- Pokusao sam namerno da napisem nesto u tom stilu, Bosko me inspirise da pokusavam.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
|
post # 233 | 08.09.2012 , 7:28 PM
|
1, 2 axa, pazi sad, kazes da mi je rima recitacija, na bitu teror kao racija, neverujes, halucinacija, dok resetam, k`o vojna formacija.
Ne bije me stara slava, jer ne mislim da ste strava, kocija mi nije carska, pa mi klosarijada nije strana, Istina prilicno je stvarna, da rimama baratam sada, neprihvacen si k`o gej parada, pa mi se gadis ko estrada.
Ajd zainteresovani...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 234 | 08.09.2012 , 7:39 PM
|
gospon ne zainteresovani dani su hladni pa nam inspiracije fali vise nije bitno buxna da se cadi neg da se cjepaju drva nebitno dal si smjena prva da da vi svi klosari sa planinskog geta rasta na bitu reseta pa tripujes da sam ne stvaran al sam vise od toga,tebra ja sam realan osjecas se ko na hofmanu kad vidis drugu stranu stranu zla damned fali mi rizla a tebi glOva kisla u redu je bre dobro idemo na odmor
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Subota, 08.09.2012, 7:39 PM
Be my love?
|
|
| |
|
post # 235 | 08.09.2012 , 7:47 PM
|
Quote 1, 2 axa, pazi sad, kazes da mi je rima recitacija, na bitu teror kao racija, neverujes, halucinacija, dok resetam, k`o vojna formacija.
Ne bije me stara slava, jer ne mislim da ste strava, kocija mi nije carska, pa mi klosarijada nije strana, Istina prilicno je stvarna, da rimama baratam sada, neprihvacen si k`o gej parada, pa mi se gadis ko estrada.
This is good shit man, sem ako nije copy/paste
|
|
| |
|
post # 236 | 09.09.2012 , 11:09 AM
|
YuriBoyka1, Samo unikat brate, nikad kopija
Istina
Istina tacna, k`o ponor mracna, istina vecna, tebi je smesna, kazes istina pogresna, jer ista je potresna. . . . Nemo bacas taj pogled lak, kad` od jednom, vecnost, mrak, gde ne dopire svetlost, gde ne dopire mir, gde osecas patnju, provucenu kroz svaki stih.
Sad shvatas sta sebi radis, ali kasno, spreman si to da pregazis, na pocetku, gde odgovor trazis, ali neznas, da moras da pazis.
Tvoj sopstveni ego, sto vuce te dole, ti neveruj njemu, jer bice ti bolje.
Taj sopstveni ego, sto vuce te dole, ti neveruj njemu, jer bice ti bolje.
Ajd` molim vas, kazite valja li cemu ovo
Poruku je menjao/la CryTek - Nedelja, 09.09.2012, 11:13 AM
|
|
| |
|
|
post # 238 | 11.09.2012 , 10:33 AM
|
JahRastafarI93, Quote (Miha997) I sada nesto svi se tu gube kad ja bacam rime samo patos ljube U komu vas bacam Sta cu takav kacam Nisam crn jer sam beo Bacam rime ko napoleon ( ) Added (08 Sep 2012, 12:47 PM) --------------------------------------------- Evo da nastavim malo Dok vam šećer nije pao Od moje rime Moždani udar ti ne gine Pozdravljam vas sve sa Mc bine Udaram ti šamar ti padaš od siline Na sve strane lete tvoje sline I idi sada obriši se sine Dok nisam opet sišao sa ove MC BINE
Dolazim polako, smrtonosno, k`o bolest, ne razumes ovu strofu ? Procitaj je opet.
Kao kuga dolazim, kazu da sam proklet, udalji se od mene, jer ovo je moj pokret
Ubijam u pojam, kao sunce zracim, rime su ti preslabe, od tebe sam jaci.
Osveticu se bolje, no sto je iko ikad, vec te vidim, kako bezis, jer ja sam unikat.Added (11 Sep 2012, 10:33 AM) ---------------------------------------------
Evo jos jednog pokusaja mog
SAN
U glavi gde taj, spokoj je jak, sto tera sav mrak, da bezi od nas. Gde imamo vecnost, gde tu je nas mir, gde odludas uvek kad budes sam, ti.
Tu, pored hrama, tu je i on, malen i spokojan, ceka tvoj zov, cek taj tren, da opet se budi, al` tisti ga samo, sta recice ljudi, dal prihvacen bice, mislis dok svice, i opet, pocetak je kraj, gubi se svetlost, opet dopire mrak, opet ceka te zivot, onakav kakav bese, a zivot je dalji, od ove pesme.
On, jos uvek je tu, al` sad pak dalji no prosli put, miran u oblaku, u okrilju hrama, sija od svetla, dok nas guta tama, kad jednom ga spoznas, i mir svoj prepoznas, tada zaboravis odmah, sta znaci propast.
Poruku je menjao/la CryTek - Nedelja, 09.09.2012, 6:20 PM
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 239 | 11.09.2012 , 5:17 PM
|
Kazete da ne slusam 2 paca, mislite da sam glup da izigravam glupaka, eminem,deniro,i ostala sranja, dosta mi je vise od svog stanja, napokon sam stigao mikrofon da uhvatim, al sam skupio pare da to sve platim, mislite da sam glup da zbog ovog ja patim, malo ste se prevarili necu da vas pratim, ovo je nepovezano evo sada stize, dodji te ne vidim vas ajde malo blize, vracam se na forum extracafe deniro, sve clanove tog foruma ja sam izmarsiro, nisam odrastao pa da placam racun po imenu ziro, nisam bez posla pa da idem ja na biro, snimio sam pesmu necu da vam dam, imam 10000 view-sa za vas je to blam, u skoli na sred casa mislim na rep, slusam repera po imenu Mobb Deep, mislite da sam glup i da sam ja slep, idem u wc da repujem i da slusam rep, necu da budem reper al u fazonu gangsta, vec iz duse cu da repujem ne kao rasta, sva deca i ljudi puse, ni ne znaju da mene tim guse, drogiraju se u skoli u wc-u, bolje da gledam decu veselu, ne verujete mi sada, samo ne znam kada, ovaj forum sada pada, platio sam za pesmu al sa puno rada, dxd kaze jovan je za mene bog, nemoj misliti nije prema meni strog, ne citam pesmice,gramatiku i sranja, vec se bavim repom od noci do dana, dugo je vremena trebalo do ovoga plana, dos'o sam na binu,uhvatila me trema, hteo da pobegnem i da se odreknem repa, dobro je sve ispalo,objavljivali su svugde, Emines brate snimio ovde nigde drugde, znam da cudno zvuci, sve je dobro ispalo al me trema muci, sve nepovezano pisem jer me mrzi, nemoj te mi se smejati jer me sunce przi, Deniro tj. Emines sve okolo przi, rasturio mikrofone jer nije mog'o da izdrzi, vruc je mikrofon ruku da isprzi, ae evo sudija malo ga ti drzi !
|
|
| |
|
post # 240 | 11.09.2012 , 7:40 PM
|
Oslep'oo sammm...
|
|
| |
|