Hoce neko Battle (rep)
| |
135 poruka na forumu
| |
10
| |
43
|
|
post # 261 | 16.09.2012 , 6:58 PM
|
Evo i ja klinac loma,da vas razvalim pa palim,a jeee!
Crnja sam mali,ma bas me briga, al kad kad pocnem da repujem, postaanem pravi nigga, ok,priznajem ti,dobar si, al ustvari nevidis kolki smo,mi smo ti reperi, iz ulice stare, ima da vam nabijemo, sve nase kare, usrane vam cega, neznate bulju da brisete, a kao odavde za rep disete, u skolu niste isli pa neznate da pisete, a ja sam mali, i kazem vam da se jebete, e to je za sad sve od mene, nemojte da se poserete, ako ocete jos,na inbox mi se javite, al pre toga, u wc se kakite!!!!(nisam teo nokog da uvredim,ovo je samo freestyle)
Poruku je menjao/la alen02 - Nedelja, 16.09.2012, 6:59 PM
|
|
| |
|
post # 262 | 16.09.2012 , 11:37 PM
|
Deniro_Bre pokazo' si da pojma nemas ajde idi kuci za skolu da se spremas naso' si ovde da kenjas o nekom battl-u aj' bolje pocisti za mnom, idi uzmi metlu Decko ne znas cak ni sta je rima ja napadam te jako kao plima zato ispljuni lovu i napuni mi kasu jer rimama cu nocas zapaliti masu
Za razliku od tebe Tec-ove rime su do jaja a ti se kurcis mislis da si neki baja decko o repu ti pojma nemas preporucujem zanimanje da menjas
I sto bi reko Marlon: ''Tvoja pesma 1g moja rima kg" o kakvom repu pricas decko da li si ti normalan?!
I ti bi s tim rimama hteo s nama da se prozivas a na fb-u u WC-u na slikama poziras i dosta mi je vise tih tvojih sranja aj' ukazi brate malo postovanja
Bam-Bam Deniro u nokdaunu zelis smrsati?-Onda idi u saunu decko i sam vidis da svi su te ponizili na berzi zbog toga cenu su ti snizili
Ako zelis jos malo neceg slicnog ovo moze postati vrsta problema licnog onda ajmo 1v1 battle samo ja i ti zelim te jos malo isprozivati!!
Peace!
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 263 | 18.09.2012 , 3:36 PM
|
cek da ja nesto smislim dubokumaloumno
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 264 | 24.09.2012 , 12:19 PM
|
Druze,pitas me sta mi je...zasto ovako zivim. Zbog cega sebe smatram krivim. Da li ce ti biti lakse ako kazem, srecan sam tek kad vidim dno prazne flase, al necu da te lazem. Jednom,kad sretnes sebe u ogledalu zla, u tami duse,gdje vruc vjetar raznosi ostatke trule savjesti, dodjes do kraja, tad andjeo iz raja pada, da te obavjesti: "nije za tebe da se opijas do besvjesti,igra nije igla za borca satkanog od svjetlosti maca" i cujes krik svoje duse,jecaje placa...
Da li ti je jasno druze, da su spadam u one nebitne, u one koji su dobri dok sluze i cute, al kad se istrgnu iz okova tisine, dobiju onaj pridjev: "prokleti kuckin sine". Ja cu mozda da umrem u zaru borbe, mozda predoziran u nekoj tami, ali bez obzira,znam da ovakvi umiru sami.
Ili me napusti kao svi ili se pridruzi borbi, imam mozak,znam da mislim, nisam samo jos jedna ovca u stadu, kao ovaj narod sto ga vlast vodi. Ako umrem,umrecu u slobodi!
Be my love?
|
|
| |
|
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 268 | 24.09.2012 , 6:29 PM
|
Deniro_Bre, ma ne kazem za to...nego za ukor jbt
Be my love?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 269 | 24.09.2012 , 7:33 PM
|
Izvini,nisam dobro procitao Nzm ja cu uskoro da odem odavde jos 2 ukora i odo ja. A kad se to desi ja necu praviti drugi profil sigurno
|
|
| |
|
post # 270 | 24.09.2012 , 8:05 PM
|
Pazi, kad ti odes koga cemo da prozivamo...Odakle da se doziram smehom
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
post # 272 | 25.09.2012 , 9:48 PM
|
JahRastafarI93, Vidis, ja mislim da tvrdoglavci najbolje uce tako, al' nemoj pogresno da me shvatis, i ja spadam u takve, ne ide mi nista u glavu dok me neko ne isproziva za nesto, tad mi sine da se menjam.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 274 | 26.09.2012 , 2:08 PM
|
meni ste svi taman dobri,samo nastavite i bic eto fenomenomentalno...ujedoh s ez aprst av avva vvvavvv
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 275 | 26.09.2012 , 2:20 PM
|
Samo nesto da vam pokazem da bi bolje razumeli moj zivot evo vam tekst od Denira pesma se zove Ja nisam srecan. Rec do reci je istina samo ovde cale,keva,sestra i ja nije isto nego cale,keva,SESTRE i ja
Ja ne znam dal sam picka,ko beba bezbroj puta plako, ceo zivot ovde,nigde nisam mako. Od malih nogu nosimo,ruzne scene i traume, zasto sam ovakav ne znam,pitaj zgrade one znaju me. Jer senkom me maze,kroz mracne ulicne kad setam 26 u centru ne,ja nisam sretan. Slusam vetrova jecaj,suze hladnih fasada promaje, ne lazi da me znas,komsiluk jedini me poznaje. Gledao nad Uzice nebo,kad spusti oblake prve korake sve moje podmukle rodjake, koji nisu bili tu,kada pomoc sam cek'o. imamo isto prezime,ali tako jebeno daleko. Na korak od srece,uvek mi jedan santim fali pamtim skolsko dane,kad sam bio mali. Cale,keva,sestra i ja,svi u jednoj maloj sobi danas samo ja,potpuno sam u gradskoj borbi.
Ref:
Ja nisam srecan,pitas kako sam slazem,kazem,ma dobro je. Kume kad se smejes,nasmej se za oboje zelim pobeci od smrti,bolesti problema. Ovo je moj bol,a voleo bi da ga nema 2X
Bojim se da sklopim oci,jer sanjam svoju smrt, snovi puni kosmara,trnjem obasut moj put. Ljudi ne znaj kako je,kad nemas nista, kad jedva skupim kes,da platim kartu do Nisa. Ne sudi o meni,jer ti me ne znas malisha, perem case po ceo dan,zbog 50 dinara baksisha. Da sestrichini kupim sendvic,mojoj Tei mindjuse, svi ti shatro drugovi,odavno svi kidnushe. Gledam centar s'prozora,isto mirise kao juce, klinci u skolu trce,skolski dani prve tuche. Sva ta sranja sto sam pros',sve te tuzne scene umrlice,drustvo,heroin bushne vene. Sa problemima svaki dan se fajtam prsa u prsa, gledaj Jana utucenog,jer je umro mali Musa. Ljudi kopaju kanale,da bi imali da jedu klizaju se kume,po asfaltu k'o po ledu. Zivimo na kredu,ceo zivot sitna lova u srcu 93/1 komsiluk i bezbroj snova
Ref:
Ja nisam srecan,pitas kako sam slazem,kazem,ma dobro je. Kume kad se smejes,nasmej se za oboje zelim pobeci od smrti,bolesti problema. Ovo je moj bol,a voleo bi da ga nema 2X
|
|
| |
|
post # 276 | 26.09.2012 , 4:25 PM
|
Ovo je battle, a ne ispovedanje.. I da ti je tako teško, ne bi ti ni imao ni net, pc niti nešto nalik tome...
Ko si ti?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
| |
|
post # 278 | 26.09.2012 , 5:00 PM
|
Ajd` podsetite me sta ja radim uopste ovde...
|
|
| |
|
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 280 | 26.09.2012 , 6:43 PM
|
Secam se kada se tek napravila tema, jos sam bio nov pa me uhvatila trema, sada sam bolji reper nego pre, CryTek i DxD smirite se bre, nemoj te me zezati stvarno vam kazem, ni jednu rec od teme ja ne lazem, ja cu sigurno biti reper, nemoj te misliti da sam ja DerPe, priznajem sto DxD kaze, ne znam bas gramatiku, onako matematiku, odlicno informatiku, najbolje repomatiku, napravio sam temu, pa zar je to hvala, provocirate me ko da nepostujem prava, hoce te li skontati ja nisam budala,
sad mi treba rima za budala
|
|
| |
|