Hoce neko Battle (rep)
| |
|
post # 281 | 26.09.2012 , 7:02 PM
|
Pod jedan, ti nisi ni r od repera pogledaj moje pesme, pa se javi tad misliš da si sad neki pro reper idi pravi društvo with ker. Pod dva... Dosta mi je klinaca prepucavaju se i misle svašta ali setićete se ovih reči: Život ništa ne prašta! Sreća pa sam samo na forumu agresivna, i to što sam u životu iole fina pa se sa klincima ne batinjam... Pod tri.. Ti misliš da samo ti teško živiš? Ma jok, mali, itekako grešiš možeš samo rečima da se tešiš! Pola Srbije nema za leba pa se smeje i živi, a ti kukaš kako jedva preživiš... I dosta sa matematikom, sa verbalnim ratnikom, moj stih ne možeš stići shvati to! Mojim stopalima ne možeš prići...
Poruku je menjao/la DxD - Sreda, 26.09.2012, 7:42 PM
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 282 | 26.09.2012 , 7:38 PM
|
DxD, Da, da, definitivno se vidimo ja i ti za koju godinu Added (26 Sep 2012, 7:38 PM) --------------------------------------------- Deniro_Bre, Vuce Karadzicu, izvini, nisam te prepozn`o.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 283 | 26.09.2012 , 8:44 PM
|
DxD sta da pogledam tvoje? Ma ne bih poceo ni R da kazem od repera mozda imas bolje recenice ali slabo,rime su ti nikakve,samo sto se crytek slaze sa tobom,ali nisam pao,ni necu nikada. Ne zelim da pridjem tvojim stopalima to da ti je jasno! Koliko ti imas godina? Sigurno nisi puno starija od mene mozda 2 najvise 3 godine,to je nista... Crytek ti sad cuti... DxD ajde smisli sta ces sada da odgovoris,ma smisljaces 100 godina... Znam da ti sad ne znas sta da kazes,mozda izvuces recenicu,dve ali vise NE! Samo nesto lupetas o meni,da zivis blizu mene ili samo da me poznajes ti nebi mislila tako..
Added (26 Sep 2012, 8:43 PM) --------------------------------------------- Mozda sam na forumu glup ali ovako nisam. Samo nesto jos da kazem: Da li je neko spominjao rep ili repere dok ja nisam dosao na forum? Ja sam od 2 razreda poceo da pisem pesme ne decije nego rep mada glupe su bile ALI,mene je zanimao rep od obdanista, bio sam kod jednog druga na rodjendan i slucajno sam pustio rep pesmu i svidelo mi se I TO BAS OD DENIRA ! Ako mislite da nemam ni R od repera sta onda trazite na ovoj temi? Ali ja vama kazem da cu postati reper kad tad i to uspesan reper ne budala ! DxD ne zalim se sto tesko zivim nego aj da napisem nesto od zivota u battle-u i prekini vise! Bio sam raspolozen sada dodje mi da sebi rascopam glavu! Ako imas nesto protiv idi sa teme.Evo u napred CAO,CAO ako odes ...
Added (26 Sep 2012, 8:44 PM) --------------------------------------------- sry od zabavista zabunio sam se
Poruku je menjao/la Deniro_Bre - Sreda, 26.09.2012, 8:44 PM
|
|
| |
|
post # 284 | 26.09.2012 , 9:57 PM
|
Rivendž.. Bože, oprosti mi... Ali moram... Pre svega, skini se do pojasa jer ova rima će da te zatalasa rime su tu, nagnum je tu reci šta te zanima ja sa tobom kontakt ni u snu. Pre svega, ovo pišem na brzaka, ali ne, moja rima nije laka ona te razara dok dok kažeš svraka. Reči tu, prsti tu, pa ajde dođi, čekam te na dnu! Volim ovo što pišem, kroz reči dišem, ali i dalje me vređa kada klinac sam sebe posvađa... Kao što rekoh, pre svega, skini se do pojasa, da vidim šta ti fali, možda je nešto u glavi? Slobodno De Nira slavi ali gramatiku popravi pre nego što te moja reč poplavi.. Daklem, oko minut... Khm... A ti svoje smišljaj slobodno..
Ko si ti?
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 285 | 26.09.2012 , 10:54 PM
|
sve mi se doima,baba kaze svidja rime su vam lepe,cipele jos bolje pokusacu nesto iz tri do cet'r minuta fore da otipkam slova,neki kazu note nidje veze,svjet je sastvavljen od metafore idemo,pa da i ja krenem od solje kupio sam solju,moze svast ad aprodje deniro ima slifa,vidi se cim dodje isti smo junaci,gramaticki prvaci ma nema veze,nismo ni skolarci dxd voli paprike u mraku,virio sam jednom,zvakala je i zvaku crytek je pjevac,ima svoja kola vozi malog medu i ritmicka je skola badule je ludak,sanja samo snove u bolnicu zivi,nosi cak i pantalone laksi ima muza,vole s eu mraku stipa g az aobraz i trosi platu mallen aje posla otisal pa dosla kupila je zacin da kaznajva iz coska placu mi i oci,limunov je sok svrbi me i pupak,n amalom mozgu otok rastafari trci,trenira u hladu sportista je pravi,smotao bi i sarmu jednog je utorka odrepao baladu adrijana je lepa,hoce samo keksa voli neke teme na bazi su sexa ivana je fina,majic aje tjesna patka njena mjauce,av avv videla je zeca av avv tamo pored krevetca cigareta na zebri stala je i misli pusi joj se glava,filteri pokisli eno trci badule,sapleo se o ciglu, jojoo bolii,razbio sam i teglu vidi male cipele,nesto se i zali ostala bez mallene,kmeeee kmeee moji djonovi su mali kme kmeee kamencici u sandali mallena jos place,iako ej od zlata,kmee kmee na kiriju ode plata intimen se gasi,hoce malo mesa pjesacki je prelaz nabavio zeca zec hoce vode,mama voli kcerku leksi je cudna,trudna sam na bebu beba samo place nosi male gace kmee kmeeeee beba se zali kme kmeee,krevetac je mali, gili gili giliiii patuljak u kosi jede malog misa cesalj s ezaglavio,srce moje hoce da se sisa komaraci u roju izujedali mi misli mravi su u pupku odjendom pokisli jabuka u steni guli se i place Adrijana u ocima kaze stegni me jace,jaceeee sijaju i gace,dugacke su po noci kratke nosi Tanja,Sanja i nikola sarkozi eno ide cura,u eckafani 'aljinicu kroji obukla je nista,dobro joj i stoji istakla je i oci ajojjjjj...srce me jos boli oci su joj male,velike ko igla nabola me jednom,vristao sam kao pegla leksi voli peglu,ispeglanu kozu krastavac u ducanu narucio jso jednu lozu sarafciger voli uvrnute snove zaspao je badule,opet hrkao je snove stepenice niske,pada se i dole na visokoj grani rastu divlje sove pcele su u roju intimen prica bajke video sam minic kod moje snajke ima duge prste,oci boje tena u sredini glave raste nesto kao antena antena je vruca ispekli smo jaja oci su nam zzeljne izloga i krava kukurikuuuu!porodila se krava av av radosna je sova narucila vino i jednog pitomoga ovna gili gili giliiii crytek crytek cuje se galama crytekcrytek za rime kuvar,cak i od patlidzana deniro u ormanu jede suve sljive menadzer mu rek'o bice od tebe nesto sine pedofil u magli juri znakove kraj puta djevojcica place,barbika mi ostala trudna kanarinac u basti jede suvo meso, mjesecina u stali proviruje u gnezdo, jedno tele mjuce trazi malo mljeka, druga kokosh jauce, nema njenog pjetla the ocekujt euskoro pocetak kraja svjeta ec kafana arlauce cuej se i graja eto idr i miki maus pomuzao kravu,mmmm dobra su i jaja
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 286 | 27.09.2012 , 11:52 AM
|
Stize decko iz provincije, s njim i nove lekcije, da naucis sta dobro je, da promenis sta lose je, da spoznas pravi put, i da samo njime vodis se. Sine slusaj malo starije, sto govore iskusnije, daju ti pamet, uzmi je, jer trebace u buduce. Pruzi ruke, grabi zivot, jer jednom ces se kajati, pusti geto, zajebi sve to, jer samo ces jednom ziveti.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 287 | 27.09.2012 , 6:09 PM
|
Dolazim iz daljine, ko zombi iz mraka, pocepan,na ramenu mi svraka, priblizavam se sve vise, drugi su se usrali i nemoze da se dise, dodjem ja ko zombi kazem sada tise, bila je tisina ali bice i kise, ljudi su se usrali otpale im pise,
hahaha to je zato sto sam legao u 2 a ustao u 6. svi mi govore da sam ko zombi....
|
|
| |
|
post # 288 | 28.09.2012 , 10:03 PM
|
Последње секунде
Последње секунде свог живота, сада гледам кроз маглу, последњи пролазник, већ одмак`о давно, последњи трзај и сузе, све последње постаје, па ти ништа не преостаје, сем да се предаш и сазнаш, како је гледати назад, од тога нема већа казна.
...
Оче наш, боже, како да те назовем, дал` си са нама, питам се, док гледам тмину и облаке, дал` гледаш, дал` пазиш на нас, на грешнике, песнике, случајне пролазнике и путнике. Што живот свој немогаше да смире, па плове право кроз проблеме, за живот не стрепе, јер они прате свој пут, где год он их одведе.
У нади да биће боље, док лутам поред, приметим у реци твој одраз, тад стојимо сами..(образ уз образ),
Дал` мислиш на нас ?
Понекад зачујем твој глас, у сновима како дозива, мене, мене обичног путника да ме упути за правац, да ми покаже пут, да ми покаже куд, он, он је тај, због кога водим овај бунт.
...
ДАНАС, када сводимо рачуне, погледај свој живот, шта си све радио, како и с` ким си газио, а ниси пазио...на будућност, па је прошлост та која те мори, ове ноћи...
Гледаш, чекаш, питаш се дал` ће доћи, свака секунда к`о вечност, што прожима тело, сваки минут могућност да те обузме целог...
Дал` ће стичи да те види последњи пут ?
Али касно, немоћ преовладава, ти падаш, на колена, опрости била си вољена, једина, до тад` нисам знао, али сад знам, али касно, оста само "опрости"...тихи јецај...и тонеш у сан.
Да се манем ја оваквих тема а ? Чини ми се не иде ми баш...
|
|
| |
|
post # 289 | 28.09.2012 , 10:29 PM
|
CryTek, ide ti odlicno
Poruku je menjao/la Bricka_1 - Petak, 28.09.2012, 10:29 PM
NEMA PARE!
|
|
| |
|
post # 290 | 29.09.2012 , 3:29 PM
|
С` оне cтране
С оне стране улице, с оне стране погледа, с друге стране живота, с друге стране осмеха, Негде он је далеко, али сад је пак ближе, Негде он је далеко, али ове ноћи стиже.
Неочекивани гост, долази теби- све је ближе, незнаш шта је ни ко је, ни дал` га има више, ове ноћи, он ће доћи, када склопиш своје очи, на далек пут с њим ћеш поћи, склопи очи ове ноћи.
Савладава те умор, сан побеђује ти очи, дубоко тонеш и сањаш, мислиш сутра све ће проћи, Али сутра не постоји, судбина куца ти на врата, сутра још један је дан, кад` свет куби свога брата.
Већ одавно спаваш, док приближава се крај, све је ближе твојој глави, све је ближе добро знај, живот што си држао на длану, живот што господариш њим, исти тај живот сад пролази за њим...
Али он не постоји, тај он си само ТИ, И твој его што је чек`о да поприми облик тих, тих створења из магле, што само крај твој значе да те обузму и одузму......(на божји суд одведу).
Хтео би да побегнеш али немаш поћи куд, Хтео би да говориш, али узалуд сав труд, цео живот пред тобом, сада тече ко суза, цео живот који гледаш сад са пешчаног спруда.
Вечерас дошло је време, да се суди о свим гресима. Вечерас дошло је време, кад се не гледа по прецима. Сад си битан само ти, и твој живот убице. Битан си само ти, твој живот и твоје лице.
Шта си био, шта си радио, све враћа се и боли, Шта си имао и желео све су то греси твоји, Кажу бог све прашта, ал` ниси у његовој кући, добро знај, то није рај, већ твоје дело што те мучи.
Месец напушта своје место, и замењује га сунце. Вечер одлази далеко, јутро његово место ће да узме Буде те јутарњи зраци, опет осећаш слободу, полако настављаш свој живот к`о да снови ће да оду, али проћиће дан и опет доћиће сан, све се враћа све се плаћа, добродошао у заборав.
You are next.
Fajlovi:
8121477.jpg
(18.8 Kb)
Poruku je menjao/la CryTek - Subota, 29.09.2012, 3:31 PM
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 291 | 29.09.2012 , 4:00 PM
|
krik iz mraka,jeza dolazi dzoker sa bita ulicom prolazi svukud skita al nigdje ne odlazi dok posao ne bude gotov krvavi u ogledalu odrazi bljesak ostrice prsnu sljepocnice imam nedostatak samokontrole bato,nemam kocnice! zato pazi pogledaj ko ti prilazi! osjetis li dah za vratom, dal ti se ledi krv u zilama kad cujes smjeh,da li je smjeh il vrisak zrtava, ne prestajem, dok sve i jedan vavilonac ne bude mrtav!
Be my love?
|
|
| |
|
post # 292 | 29.09.2012 , 11:02 PM
|
JahRastafarI93, A koja fora je s tim vaviloncima, nisam pametan ?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 293 | 02.10.2012 , 5:35 PM
|
CryTek, we-a blaze the fyah, make it bun dem!Added (02 Oct 2012, 5:35 PM) ---------------------------------------------
Quote Vavilon (Babylon): Vavilon je rastafarijanski pojam za mocnu politicku strukturu bijelaca koja ugnjetava crnce vec vijekovima. Ranije, Rastafarijanci su tvrdili da su crnci fizicki sputavani okovima ropstva. Danas, Rastafarijanci osjecaju da su crnci i dalje podredjeni putem siromastva, nepismenosti, neravnopravnosti i lukavstva bijelaca. Rastafarijanizam je nastao s ciljem da podsjeca crnce na njihovo naslijedje i da ih podstakne da se suprotstave Vavilonu.
Be my love?
|
|
| |
|
post # 294 | 27.10.2012 , 6:08 PM
|
Dolazim iz SAOB-a na velika vrata doso' kralj freestyla Shandu tata-mata
U ovome Deni neces dobiti ni bod zato sto cu s tobom obrisati pod o kom ti repu pricas sta je bre tebi? nemas veze s repom zato zajebi!
Tek iz jajeta se izlego' i tu mi nesto kenjas decko vidi se da o repu ti pojma nemas
Kad ustanem ujutru slusam Prti Bee Gee zajebi ti rep bolje idi pevaj rege
Samo nesto kenjas a svi su bolji od tebe kazes da nismo dobri ha onda pogledaj sebe
Deniro,neko mora da te opameti Kazes:"ja sam reper" ma sta si bre ti?! :O zato nackli nemoj se vise ovako zaneti mojim rimama opet bol cu ti naneti!
Jebeni madafaking fristajl! YEA BICIZ!
|
|
| |
|
post # 295 | 28.10.2012 , 3:51 PM
|
Quote (cegi) Dolazim iz SAOB-a na velika vrata doso' kralj freestyla Shandu tata-mata
U ovome Deni neces dobiti ni bod zato sto cu s tobom obrisati pod o kom ti repu pricas sta je bre tebi? nemas veze s repom zato zajebi!
Tek iz jajeta se izlego' i tu mi nesto kenjas decko vidi se da o repu ti pojma nemas
Kad ustanem ujutru slusam Prti Bee Gee zajebi ti rep bolje idi pevaj rege
Samo nesto kenjas a svi su bolji od tebe kazes da nismo dobri ha onda pogledaj sebe
Deniro,neko mora da te opameti Kazes:"ja sam reper" ma sta si bre ti?! :O zato nackli nemoj se vise ovako zaneti mojim rimama opet bol cu ti naneti!
Poganis podrucje molim te skloni se necu da slusam vase napade i podvige decica malena zivot vam je premalen satro neka ideja, cekate da se prodate.
Balada se nastavlja masta je spaljena istina bacena nikada vracena. Zgadjena tebi sto snom ubijas san i opet ti si taj i opet tu je kraj.
Al` na kraju pocetak da resetam u bezdan kad srca nemam da gledam to sto radis, sve to znam. Isti si onaj ko pre sto bese covek taj "Budi i ti sam", odjeknu glavom glas.
Rasu se u komade slika, opet ekipa plitka Ponovo ista prica. Ti mislis da sve znas? Varas se druze moj i ti si samo broj i ti si isti k`o on. Zamnom progovara bog.
Kazi da lazem, kazi da nisam u pravu mozda ne kapiras tu stavku jos si mlad, pazi glavu. Opet sve je to mozda i dal je tako, samo bog zna. Pazi gde gazis ortak, tvoj je sledeci korak.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 296 | 31.10.2012 , 9:14 PM
|
ajmo obdaniste paljba sa matre bjesan gorim od vatre sve cu da vas spalim borite sa sa andjelom palim direkt iz pakla preko razbijenog stakla krvozedna zvjer sa katanom u ruci da ubija to mu je u struci pogledom ti srce otkine zbogom mamin sine boga pominjete a sa drugom stranom imate posla oplodio vam staru rasta jel vam dosta?
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 298 | 02.11.2012 , 9:16 PM
|
Quote (CryTek) ajmo obdaniste paljba sa matre bjesan gorim od vatre sve cu da vas spalim borite sa sa andjelom palim direkt iz pakla preko razbijenog stakla krvozedna zvjer sa katanom u ruci da ubija to mu je u struci pogledom ti srce otkine zbogom mamin sine boga pominjete a sa drugom stranom imate posla oplodio vam staru rasta jel vam dosta? Radi reda
Kvazi reperi opet na stazi. Pazi! Hteo bi sve da zgazi. Nismo na istoj traci. Ne! Nismo na istoj stazi. Da! Dolazim da vas sravnim.
I opet, neka nova glava komicna neki novi pantomimicar. Izvini, gde ti je kocnica? Povuci je dok jos mozes. Sad! Posle ce biti kasno znaj na pocetku, uvek kraj dobio si sta si hteo sad u miru pocivaj.
Dozvoli da se otvorim veruj da ovo ne volim hordu, neko mora da predvodi a to sigurno nisi ti. Pitas zasto? Sve je jasno Poslusaj te rime bato kidam s` nekom maskom de fakto pa ne znate ko sam stvarno. Nek odjekuje stalno. Dolazi vreme zlatno pocuj te reci zato. "Sloboda ne zatvor".
Poruku je menjao/la CryTek - Petak, 02.11.2012, 9:18 PM
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 299 | 04.11.2012 , 4:38 PM
|
de bem ga da se nadje jednom neko da me poklopi da ostanem bez texta majku ma stara, previse ozbiljnosti me mnogo smara, pravicemo ludilo sa parama i bez para, sa rizlom il bez rizle, trescemo zemlju ko narkosa krize. ako se ponovim, ma nisu to reprize, to je opticka varka, fizicki isto, duhovno iznad, rasta je najjaci, reperu PRIZNAJ!
Be my love?
|
|
| |
|
post # 300 | 04.11.2012 , 6:04 PM
|
Quote (JahRastafarI93) reperu PRIZNAJ! PRIZNAJEM, da koljem taj fristajl kao hajduk Veljko turke, zabolela me glava od tvoje pomenute buke. Majk u ruke, bez muke, jedem vas k`o burek. Svidja ti se stil? Dodji da ga uzmes.
Bez tsija al` usikan taj majk stilom uzimam. Obuzimam ti cula pa je bubna opna pukla. Brze-bolje bezi stize teror crna ruka.
Iz provincije, bez murije dajem rime kao unicef. Ako borac si- Buni se! Ako picka si- Umires!
Sah-Mat sine skloni se u igri je cudoviste "Dobrodosao u podzemlje."-Poklik je za doticne!
PS. Ne zalim strofe jer znam da imas stila, a ko stila ima, znam da nije picka.
|
|
| |
|