Vicevi - Razni
|
|
|
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
post # 443 | 27.07.2011 , 2:09 PM
|
Quote (TanyaWow91) Razgovaraju Mujo i Suljo. -Čuj bolan Suljo je l` istina da si ti peder? -Jes vala. -A i ćaća ti? -Jes vala. -I stric? -Jes. -A imali nekog u tvojoj familiji da voli žene? -Ima, moja sestra Fatima. Quote (TanyaWow91) Dolazi Mujo u crkvu da se ispoveda i kaze: - Oce, mnogo sam gresio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, to je veliki greh.-rece pop. - Nije to nista. Dosla ko mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, ti si veliki gresnik. - Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. A pop ce: - Ajde ti kuci da se i mi ne zapricamo. super su...
kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil
|
|
| |
|
|
|
post # 446 | 28.09.2011 , 7:07 PM
|
kako se zove ROM koji prodaje CD-ove CD-ROM xD
|
|
| |
749 poruka na forumu
| |
12
| |
67
|
|
post # 447 | 29.09.2011 , 3:47 PM
|
Kako policajac iznervira muvu? Zatvori je u teglu i na miru jede g***a
|
|
| |
|
post # 448 | 29.09.2011 , 4:25 PM
|
koja je razlika izmedju hrvata i sunca ni u jedno ni u drugo nemozes da gledas (bez uvrede hrvatima )
|
|
| |
414 poruka na forumu
| |
3
| |
17
|
|
post # 449 | 02.10.2011 , 10:29 AM
|
Duva zeka pod drvetom i prolazi dabar: Zeko, daj mi malo. Beži bre, budalo. Malo samo, zeko, jedan dim. Ajd', ali samo jedan dim. Povuče dabar dim, zahvali se zeki i krene dalje kroz šumu. Sretne ga slon, i pita ga: Dabre, jesi l' malo povukao, a? Aha, eno zeka duva tamo ispod drveta, pa mi dao dim. Ode slon kod zeke i kaže: Zeko, daj mi dim, molim te. Beži bre, budalo, jesam li ti malo pre dao a vidi na šta ličiš!Added (02 Oct 2011, 10:29 Am) --------------------------------------------- Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli: " Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke..." Maca gleda vrapca i misli: " Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji.. " Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka, kljucnu ga i proguta. Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode. Naravoučenije: Sto duža predigra, to maca vlažnija.
|
|
| |
313 poruka na forumu
| |
14
| |
71
|
|
| |
414 poruka na forumu
| |
3
| |
17
|
|
post # 451 | 02.10.2011 , 11:02 AM
|
Uhvatio vuk zeku. Sretne ga lija pa ga pita: Šta ćeš da radiš sa zekom? Praviću rakiju. - odgovori vuk. Kako to? Pa kad oni mogu da prave pivo od jelena, mogu i ja rakiju od zeca.Added (02 Oct 2011, 11:01 Am) --------------------------------------------- Zakasnio mali jež kući jer se zaigrao sa decom, pa ga majka vaspitno istuče po dupetu. Dok on tužno jeca, majka mu kaže: Veruj mi, sine, da meni sve ovo teže pada nego tebi! Added (02 Oct 2011, 11:02 Am) --------------------------------------------- Ide nepismeni vuk šumom, sretne crvenkapu i pita je: "Crvenkapo, šta to nosiš Baci?" ... i crvenkapa baci!
|
|
| |
|
post # 452 | 02.10.2011 , 10:22 PM
|
Mladi maloletnik prilazi mladoj maloletnici na zurci i pita je : - Znas li sta jedu device za dorucak- -Ne - odgovori ona -Tako sam i mislio ,rece on
Sede slon i mis u bioskopu. Slon je seo ispred misa,pa ovaj nije nista video.Mis se naljuti,ode dva reda dalje,i kaze:Vidis kako je kad neko sedi ispred tebe?
Policajac sedi u kuhinji sa pistoljem uperenim u slepoocnicu, ocigledno spreman da izvrsi samoubistvo. U tom trenutku, u prostoriju ulazi njegova zena i kada ga je videla, pocinje da se smeje, a on joj kaze:
- Sto se smejes?!?? Pa ti si sledeca!!
|
|
| |
|
313 poruka na forumu
| |
14
| |
71
|
|
| |
|
|
post # 456 | 04.10.2011 , 0:45 AM
|
kada Srbin ide kod zubara. ? kada ne prespava dve novi. .
|
|
| |
|
post # 457 | 04.10.2011 , 2:01 PM
|
Upecao lik zlatnu ribicu i ona mu naravno kaze da ce mu ispuniti jednu zelju ako je pusti i on je pusti,a ona pobegne. Salim se. Kaze mu da ce mu ispuniti jednu zelju ako je pusti i on je pusti i kaze da bi zeleo da ima kitu do poda. I ribica mu odsece noge
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 458 | 05.10.2011 , 4:13 PM
|