Vicevi - Razni
|
|
|
post # 461 | 05.10.2011 , 7:01 PM
|
Idu miš i slon i odoše... xDD hahahhaha
|
|
| |
|
post # 462 | 09.10.2011 , 0:58 AM
|
Otisla lezbejka kod ginekologa na pregled i nakon pregleda, doktor sav zadivljen rece: - Sjajno! Zaista nisam do sada video ovako odrzavano i cisto, svaka cast! - Pa, dolazi zena triput nedeljno.
|
|
| |
|
post # 463 | 10.10.2011 , 3:46 PM
|
Amerikanac kaže: - Ja sam ponosan na CIA, ona sve zna i pre nego što se nešto desi.
Francuz kaže:- Ja sam ponosan na Francuskinje, lijepe su, dražesne i... ne daju se lako. Turčin kaže:- Ja sam ponosan na turske tepihe. Lijepi su, skupi i ne može ih svako imati. Bosanac kaže: - Ja sam ponosan na sebe! Ova trojica ga pogledaju, a on reče: - Juče sam je**o Francuskinju na turskom tepihu, a CIA nema pojma o tome .
|
|
| |
|
post # 464 | 10.10.2011 , 8:33 PM
|
Ide baba ulicom zaboravi da dise i crkne
|
|
| |
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
post # 465 | 12.10.2011 , 1:50 PM
|
pricaju spajdermen i supermen i spajdermen kaze meni je bog dao paukovu mrezu a supermen da mu odgovori meni je bod dao da letim a cuje se cak noris odnekle ja nikom nista nisam dao !!!!!
NEVER GIVE UP! Frajer Nastavlja Udarati I Nakon Što Doživi Nokaut
|
|
| |
|
post # 466 | 15.10.2011 , 1:35 PM
|
Perica je u prvom razredu osnovne. Učiteljica im objašnjava kako deca dolaze na svet. Nakon predavanja Perica digne ruku da nešto upita: -Da li moja baba može da ima decu? -Ne, Perice, ona je prestara za to. -Da li moja mama može da rodi? -Može. -Da li Marica iza mene može da ima decu? -Ne, Perice, ona još nije zrela. Perica se okrene Marici i reče: -Je l' sam ti rekao, glupačo, da nemaš čega da se bojiš!
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 467 | 15.10.2011 , 2:27 PM
|
Čak Noris: Halo, jel to Mile Kitić? Mile Kitić: Da, izvolite.. Čak Noris: Čekaj, druže.. Kako to misliš.. "Ne može nam niko ništa"???
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
|
post # 469 | 16.10.2011 , 4:59 PM
|
Nagovara Ivica sestru na sex: - Marice ajmo se jebat! - Ivice ti nisi normalan pa mi smo u rodu! - Marice ne seri znaš da je to super. I pristane Marica. Odose oni u podrum i karaju se. Uto dolazi otac ranije s posla i drito u podrum. Kad ih je vidio zaurla: - Sto to radite? A kaze mali Ivica: - Karamo se! Na to ce otac: - Uh dobro je, ja sam mislio da pusite.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
|
post # 472 | 18.10.2011 , 5:05 PM
|
Doveo Mesi devojku u stan, ona ode u wc da se osveži i pripremi za svog dragog. Nakon nekog vremena ona izlazi i ugleda ga sa dva muškarca u krevetu. -Mesi, dragi, šta je ovo? Upita ga ona iznenađeno. -Žao mi je draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Ćavija i Inijeste!
Ide plavuša ulicom, zaustavi prolaznima, i pita ga: -Izvinite, da li znate šta znači '' I don't know''? -Ne znam, odgovara prolaznik. -O Bože, niko ne zna!
|
|
| |
|
post # 473 | 19.10.2011 , 9:23 AM
|
Bio Mujo u Sahari. Sad doš'o u Bosnu i priča doživljaje svom drugu Sulji. 'Idem ja jednom kroz pustinju, kad za mnom lav, te ja bježi, al' lav za petama, te šta cu, kud ću, ugledam ja drvo, pa bježi na nj' Gleda ga Suljo bledo i kaže: 'Zbilja, ba, koga ti zajebavaš, okle drvo u pustinji'. A na to će Mujo: 'Ko te pita, penji se !!!'
--------------------------------------------- Šta radi Bosanac kad napuni 18 god? - Ide u Sloveniju raditi. A šta radi Slovenac kad napuni 18 godina? - Ide u Bosnu trazit oca!!
Zašto su crnogorci zabranili izvoz kamena iz Crne Gore? - Ako dođu do zemlje morat će je obrađivati!!
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 19.10.2011, 9:24 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 474 | 19.10.2011 , 10:27 AM
|
Quote (Srcemoje) Zašto su crnogorci zabranili izvoz kamena iz Crne Gore? - Ako dođu do zemlje morat će je obrađivati!! Super ti je ovaj vic :D
Grdi pandur svog sina: • Sine, stvarno mislim da nije u redu da već u petom razredu pušiš! • Da, tata, ali pričao si mi da si i ti počeo da pušiš u petom razredu. • Ma jeste, ali ja sam tada imao 17 godina
Pacijent:Doktore jel uspela operacija Doktor:Decko ja sam Sveti Petar
|
|
| |
|
post # 475 | 19.10.2011 , 5:35 PM
|
Sedi Perica u školi i gleda zaljubljeno učiteljicu. Njoj malo neprijatno i ode kod Perice, upita ga: - Perice, što me sve vreme gledaš tako? - Pa, ja vas volim!, ogovori Perica. - Ali ja ne volim decu, kaže učiteljica. Na to Perica: - Nema veze, pazićemo.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 477 | 19.10.2011 , 10:12 PM
|
Vraća se Mujo ranije kući sa posla i zatiče Fatu u krevetu golu. Mujo drekne: • Tek je podne a ti si gola! Otkud to? Fata će: • Pa to je Mujo, u znak protesta što nemam šta da obučem! Mujo otvara ormar i kaže: • Gluposti, draga, pogledaj samo! Imaš roze haljinu, belu haljinu, crni kompletić... O, zdravo, Haso!... Žutu haljinu, crvenu bluzu...
|
|
| |
258 poruka na forumu
| |
28
| |
306
|
|
post # 478 | 19.10.2011 , 10:45 PM
|
Dolazi Ciga kod doktora da se zali. Ciga:Doktore imam amneziju. Doktor:Sta imas? Ciga:Sta imam?
А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО. ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!
|
|
| |
|
|
post # 480 | 21.10.2011 , 1:03 PM
|
Jedne noći baba šetala gradom i u jednoj uličici vidi prostitutke.
"Šta tu radite kćeri?"
"Čekamo šećer" odgovoriše joj.
I baba stane u red da čeka šećer.
Malo kasnije naiđe policija, sve ih potrpa u marice i odveze kod istražnog sudije.
Istražni sudija je jednu po jednu ispitivao, a kad je došao do babe zabezeknuto upita:
"Dobro bre baba, ove su sve mlade, ali šta ti tamo tražiš?"
Na to će baba:
"E moj sinko, ja ako nemam zube da ga grizem, ja mogu da ga sisam!""
|
|
| |