Vicevi - Razni
|
|
|
post # 641 | 04.11.2012 , 7:31 PM
|
Predložio sam svojoj ženi u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 €. Rekla je da ne dolazi u obzir, i onda je bez reči kupila kremu za lice za 65 €. Rekao sam joj da bi lepše izgledala uz gajbu piva nego uz kremu… I tako je počela svađa…
Pre neki dan sam pitao ženu gde bi htela ići za godišnjicu braka. Rekla je: - Negde gde nikad nisam bila. Predložio sam joj kuhinju… I tako je počela svađa…
Dok sam gledao fudbalsku utakmicu, žena je sela kraj mene i pitala: - Šta ima na TV-u? - Prašine… I tako je počela svađa…
Pitao sam ženu ima li kakvih posebnih želja za rođendanski poklon. Rekla mi je: - Želim nešto crveno što ide od 0 do 100 za 3 sekunde. Kupio sam joj crvenu vagu… I tako je počela svađa…
Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: - Osećam se užasno; imam višak kila i tamne podočnjake. Molim te, odmah mi reci nešto lepo i pozitivno? Rekao sam joj da joj oči savršeno funkcionišu… I tako je počela svađa…
Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih stalno je praznio čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. - Naravno - rekla je - dugo smo bili zajedno, i kad smo se razišli počeo je piti i od tada nije prestao. Kažem ja: - Ko bi rekao da će toliko dugo slaviti (HAHAHA )… I tako je počela svađa…
|
|
| |
10 poruka na forumu
| |
35
| |
214
|
|
post # 642 | 08.11.2012 , 1:51 PM
|
Boze daj mi smirenost da prihvatim stvari koje nemogu da promenim, daj mi hrabrost da promenim stvari koje mogu, i daj mi mudrost da uvek mogu da razlikujem te dve stvari...
|
|
| |
|
post # 643 | 11.11.2012 , 4:40 PM
|
halo!jeli to policija? da izvolite dvije devojke se tuku za mene.... u cemu je problem??????? ona ruznija pobeduje!!!!!
|
|
| |
|
post # 644 | 12.11.2012 , 1:20 AM
|
Posvađali se Mujo i Haso. Poslije nekog vremena, dođe Mujo kod Hase da se pomire. Zvoni na vrata stana nekoliko puta, ali se niko ne javlja. Na to će Mujo:
Ajde bolan, Haso, ne budi takav. Otvaraj ta vrata, ionako znam da si kod kuće - cipele ti stoje pred vratima!
Na to će Haso iznutra:
Pa šta, otišao sam bos!................
|
|
| |
10 poruka na forumu
| |
35
| |
214
|
|
post # 645 | 12.11.2012 , 2:40 PM
|
Pita muž ženu: - Draga, jesam li ti ja prvi s kojim si spavala? A ona će njemu: - Da, dragi, prvi si, s drugima sam bila budna celu noć.
Boze daj mi smirenost da prihvatim stvari koje nemogu da promenim, daj mi hrabrost da promenim stvari koje mogu, i daj mi mudrost da uvek mogu da razlikujem te dve stvari...
|
|
| |
|
post # 646 | 17.11.2012 , 6:12 PM
|
Vodi se u Bosni diskusija o pederima:
Veli Mujo: Baš smo mi Haso sretni, nema kod nas pedera. Haso razmišlja pa kaže: Ajd` bolan Mujo, nisam baš siguran u to. - Ma kako nisi, nema tu ni jednog pedera. Pita Haso Muju: Bi li ti Mujo dao guzicu za 10 evra? - Ma ne bi, jes` ti lud Haso! - A jel bi dao za 100 evra? - Ma rekao sam ti da ne bi nikada. - A jel bi dao za milion evra? - E, za milion bih već razmislio… - Eto vidiš Mujo, nije da nema pedera, nego nema investitora!
Mužu je rođendan i žena ga pita šta bi želeo kao poklon. Muž će: . Pušku. . Ne, puška nikako! . Ipak, ja bih pušku... . Rekla sam ti, puška NE! . Ali ja bih pušku. . Poslušaj me i odaberi nešto drugo! . Ipak, ja želim pušku. . Rekla sam ti, puška nikako! Pa - ko ovde odlučuje, a?! . Ti draga. Ali, kad bih imao pušku...
|
|
| |
|
post # 647 | 20.11.2012 , 10:55 PM
|
Dosao Perica kod Marka i kaze: - Odlucio sam da se vise ne kladim! Marko njemu: - Nece to dugo trajati... A Perica odgovara: - Hoces da se kladimo?
- Tata, kako se brod održava na vodi? - Ne znam, sine. - A kako leti avion? - Ne bih znao, sine. - Kako slika dolazi na TV ekran? - Stvarno ne znam, sine. - Tata, ljutiš li se što te toliko zapitkujem? - Ni najmanje. Kako ćeš naučiti ako ne pitaš.
|
|
| |
|
post # 648 | 21.11.2012 , 0:17 AM
|
Zatvorio Hitler rome u gasnu komoru. Nakon pola sata jedan poce da vice: ''otvori 'ce se pogusimo''!
Bez uvrede.
Strelja Hitler Jevreje. Dodje mala devojcica kod njega: ciko, ciko, meni se jos zivi? Cekaj da razmislim. - Stani na kraj reda.
Poruku je menjao/la -Dzeri- - Sreda, 21.11.2012, 0:18 AM
. . .
|
|
| |
258 poruka na forumu
| |
28
| |
306
|
|
post # 649 | 23.11.2012 , 12:12 PM
|
Pricaju decko i devojka. Decko: E jel ti tata terorista? Devojka: 'ajde bre budalo bezi. Sta hoces da mi kazes, da izgledam kao bomba? Decko: Ne, nego smrdis k'o Taliban.
А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО. ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!
|
|
| |
|
post # 650 | 29.11.2012 , 4:37 PM
|
KLAUSTROFOBIJA je strah od zatvorenog prostora. Primjer: Krenuo si u kafanu, al' te strah da je zatvorena
|
|
| |
|
post # 651 | 08.12.2012 , 10:40 PM
|
Doveo čiča vola pred fakultet,zavezao ga i sjeo pored njega. Nailazi jedan student i pita ga:Jeli čiča boga ti što dovede toga vola. Čiča mu odgovara.Nije sine to vo nego Mito,a vo je unutra i polaže ispit
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 652 | 09.12.2012 , 1:49 AM
|
Ulazi Mujo u kafanu s puškom u ruci.
- Ko je je*o moju Fatu ? !
Sa kraja kafane čuje se glas: - NEMAŠ TI TOLIKO METAKA JARANE...
Dođe muž kući pijan. Žena mu opali šamar i kaže: - Hoćeš li još da piješ? Muž ćuti. Žena mu ponovo opali šamar i vikne: - Hoćeš li još da piješ? Muž ćuti. Žena mu opali treći šamar i vikne: - Hoćeš li još da piješ? - Dobro, sipaj jos po jednu ako si zapela toliko.
|
|
| |
|
post # 653 | 23.12.2012 , 8:44 PM
|
Bracni par se svadja,ona mu prebacuje: -znas da sam mogla deset puta da se udam pre tebe i svi moji momci su bili pametni!!! on odgovori: -ex...to su i dokazali!!!!Added (23 Dec 2012, 7:44 PM) --------------------------------------------- Otisla pirocanka u prodavnicu da kupi toalet papir,prodavac je upita: -hoceteli beli ili roze papir???? -rozeee,manje se prlja!!!
|
|
| |
|
|
post # 655 | 25.12.2012 , 6:28 PM
|
Sede muz i zena,pita muz zenu -zence moje,dali ti znas mene u jednoj recenici nasekirati i oduseviti!!! -znaaaam!!!...veci ti je od komsijinoooog!!!.... Added (25 Dec 2012, 5:28 PM) --------------------------------------------- Ulazi Mujo u kafanu sa puskom: -ko je ima seeeex sa mojom Fatom??? Sa kraja kafane se cuje: -nemas ti toliko metaka jaraneee!!!!
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 656 | 26.12.2012 , 9:54 AM
|
Predstavlja Japanac svoju obitelj Muji: - Ovo je moja žena Mi San, ovo je moja šogorica Ni San i moja punica Ti San. Mujo kaže: - Ovo je moja žena Nju Sam, moja šogorica Nju Bi i moja punica Nju Ti.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Smiley
|
post # 657 | 26.12.2012 , 10:35 AM
|
Išao Crnogorac u bordel i, ne znajući, odabere transvestita. Navalio junački na njega od pozadi, i u pola posla uhvatio rukom nešto u međunožju, pa uzvikne: - “Ih, đevojko, pa ja te probi!”Added (26 Dec 2012, 9:18 AM) --------------------------------------------- Šeću dvije časne sestre noću. Odjednom, presretnu ih dva manijaka i odvuku ih u žbunje. Prva časna sestra kaže: 'Oprosti im, Bože! Ne znaju šta rade. U tom se trenutku iz žbunja čuje druga: 'Šuti, šuti... Ovaj zna Added (26 Dec 2012, 9:35 AM) --------------------------------------------- Crnogorac silovao neku ženu i završio na sudu. Zena: Pribio me uza zid! Crnogorac: Laže, laže, laže! Zena: Skinuo me Crnogorac: Laže, laže, laže! Zena: Izvadio je ku**** od 30 cm! Crnogorac: Eee, što jest, jest.
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
I <3 Paris!
|
post # 659 | 29.12.2012 , 3:11 PM
|
Ulazi plavuša u pekaru i pita: - Šta imate za jesti? - Samo trenutak... - Dobro, dajte mi dva trenutka i jogurt.
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 660 | 30.12.2012 , 11:09 AM
|
Prođe Mujo kroz crveno. Zaustavi ga Murjak.
- “Gospodine prošli ste kroz crveno!” - “Naravno da sam prošao kroz crveno kad se žurim.” - “Pa kuda tako žurite?” - “Na groblje!” - “Zašto na groblje?” - “Da zakopam punicu.” - “Koju punicu?” - “Pa mrtvu punicu, eno je u gepeku, ubio sam je!” - Kako ste je ubili?” - “Lijepo, s pištoljem, u ladici mi je!” Preplaši se policajac i pozove specijalce. Dođu specijalci, otvore bunker, a tamo ništa. Kaže policajac: - “Pogledajte u ladicu, ima pištolj!”
Otvore ladicu, a ono opet ništa, prazno. Kad će Mujo: – “Gle budalu još će reći da sam prošao kroz crveno!”
|
|
| |